Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 decembrie 2010

Mesajul de Crăciun şi schimbările aşteptate în anul care vine.


De la Metatron                     Citiţí acest mesaj foarte important!

(25 dec. 2010, Channeler: Beth Trutwin)

Salutări, Fiinţe de Lumină! Sunt Lordul Metatron.
 
Este o mare sărbătoare Amintirea umilei naşteri a Copilului Hristos. Suntem cu toţii fiinţe Cristice care venim aci pentru a elibera Pământul de controlul întunecaţilor pentru binele omenirii. Se întâmplă la fel ca pe timpul lui Cezar dar şi al Atlantidei precum şi în multele creaţii dinainte de naşterea Pământului.

Din totdeauna guvernele, sistemele financiare, naşterile şi decesele, recensămintele, impozitele, toate acestea şi altele au fost folosite ca mijloace de control si subordonare a oamenilor. Din acest motiv, comandantul Sirian, cu perseverenţa-i cunoscută, şi ajutat un pic şi de alţii, cum ar fi Mama Sekhmet şi St Germain, etc., insistă pentru elaborarea unei rezoluţii care să redea cât mai curând drepturile inalienabile popoarelor.

Afacerile financiare au fost lovite pentru a se demara redresarea programelor de ajutorare a celor săraci prevăzute în programul general NESARA. Încă mai sunt necesare ajustări ale acestor programe.

Considerăm că a venit timpul ca fiecare nedreptate făcută de mii de ani împotriva poporului să fie îndreptată, pentru ca fiecare cusătură din tapiseria generală să se încadreze perfect în tabloul intenţionat de Creator. Cum se va realiza aceasta? Prin Lucrătorii în Lumina care trebuie să continue susţină înalta vibraţie a Schimbării. Ei trebuie să rămână pe planetă pentru a-şi răspândi cunoaşterea, chiar dacă uneori au impresia că lucrurile nu avansează şi că schimbarea bate pasul pe loc. Eu vă garantez însă să procesul Schimbării înaintează mereu.

Noua realitate se stabilizează cu fiecare moment care trece, fie că este vorba de eradicarea discriminărilor de orice fel, îndepărtarea de pericolul producerii războiului general, eradicarea sărăciei şi a bolilor etc. Pe toate aceste fronturi se obţin rezultate îmbucurătoare, chiar dacă nu ies totdeauna în evidenţă.

Multe schimbări vor avea loc în structura şi componenţa guvernelor. Aceste schimbări se vor accelera după Anul Nou. Lumea trebuie să devină din ce în ce mai conştientă de faptul că procesul Schimbării înaintează şi că el nu mai poate fi blocat de forţele întunericului, cu toată opozitia lor disperată.

Nu vă pierdeţi speranţa, suntem la distanţă doar de câteva săptămâni de inevitabila victorie a Noii Energii. Faceţi tot ce depinde de voi pentru a fi impecabili! Necesitatea acestei stări de impecabilitate este imperativă.
Vi se vor flutura mai multe ameninţări nucleare. Sunt steaguri false, menite doar să vă destabilizeze, să vă înspăimânte. UITAŢI DE ACESTE AMENINŢĂRI! Federaţia Galactică a făcut ca TOATE FOCOASELE NUCLEARE de pe Pământ să fie inoperabile!

Veţi auzi de procese penale în Guvernele din SUA, Marea Britanie, Elveţia, Iran, Rusia, China, Coreea, India, şi altele, pentru acţiuni de spionaj şi de trădare. Nimic nu este adevărat. Ele sunt făcute doar pentru alimentarea spiritului de frondă.

În săptămânile de la începutul anului 2011, un nou proces penal privind corupţia din Statele Unite va agita spiritele cu intenţia de a lovi în preşedinte. Veţi auzi despre lucruri care vă vor face să vă întebaţi dacă nu cumva totul a fost în zadar iar nedreptatea va domina mereu.
Curând, vă veţi aminti de condamnarea la moarte a lui PFC Manning şi Assange Julian, ei înşişi terifiaţi de iminenţa propriilor lor execuţii.
Vicepreşedintele Joe Biden, a fost verigă din lanţul decizional care a comandat evenimentele tragice de la 11 sept. ca modalitate de declanşare şi câştigare totală a unui război psihologic masiv. Acum, el consideră că Julian Assange este un terorist.

Următoarea mare realizare va fi dezvăluirea completă a ceea ce a avut loc în dimineaţa zilei de 11 sept. şi modul în care cei întunecaţi din Guvernele SUA, UE, Africa şi Asia au fost implicaţi. Acea dezvăluire de senzaţie va trezi brusc populaţia planetei. Vice-preşedintelui îi este frică, şi pentru asta îl compătimesc.
Să nu vă surprindă când veţi auzi şi de implcarea altora care până acum au fost condideraţi ca fiind din Lumină, deşi, în fapt, ei au făcut parte din forţele întunericului. Ei aparţin acelor îngeri decăzuţi care au dăinuit peste timp şi care au continuat vină pe Pământ pentru a stăpâni resursele planetei şi a ţine sub control omenirea.

Marea Schimbare este în plină desfăşurare. Nu va mai exista nici o barieră în calea aflării adevărului şi arestarea celor vinovaţi. Programul - lege NESARA se desfăşoară punct cu punct. In el este prevăzută şi debarcarea fraţilor voştri galactici.

Încă din primele săptămâni ale Noului An evenimentele vor începe să se precipite. Vă cer rămâneţi calmi şi încrezători că începe să se producă ceea ce v-am anunţat din timp. O scurtă perioadă întunecată va trebui să mai treacă până când aşteptatele şi foarte apropiatele zori ale omenirii vor apărea.

Impartăşim VESTEA CEA BUNĂ cu cei dragi, şi vă spunem că toţi suntem galactici
Continuăm să vă sprijinim pe toţi cei din Lumină, în primul rând pe cei aflaţi în prima linie pentru instaurarea Noii Epoci. Mulţi se vor întoarce la SURSĂ pentru a-şi  putea continua, apoi, existenţa la un nivel superior de evoluţie.
În trecut noi nu am reuşit separarea Pământului de dualitate (Nota C.M., adică trecerea la o dimensiune superioară)
Acum însă efortul nostru va cunoaşte izbânda. Nimic nu ne mai poate întoarce din drum. Nu mai există nici o altă cale. Sunteţi în linie dreaptă. 

Veţi primi botezul de foc în care se plămădesc sufletele de aur ale Noii Creaţii. Noile modele ale creaţiei născute din oceanul nesârşit al antimatiriei Universului se materializează şi ancorează pe Pământul fizic, acum. Este adausul care mai lipsea Întregului.
Reunirea acestor părţi care lipseau şi ancorarea lor în formă fizică, va aduce schimbări sub toate aspectele pe planetă, stabilizând abundenţa, pacea mondială şi libertatea pentru toţi.
Alăturaţi-vă celor dragi în acest sezon de vacanţă. Simţiţi Lumina! Acceptaţi iubirea!. Daţi dovadă de compasiune!  
Faceţi tot ce depinde de voi ca totul să fie mai bine pentru toţi!
Sunteţi înconjuraţi de îngeri şi de arhangheli. Ei vă laudă curajul şi vă cântă victoriile. Vedeţi frumuseţea care vă înconjoară!


Nimic, absolut nimic nu mai poate opri izbânda ADEVĂRULUI, păcii, IUBIRII, libertăţii, justiţiei şi frumuseţii.
Aşa să fie!
Sunt Lordul Metatron.

           www.GalacticRoundTable.jp,
 
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu