Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 decembrie 2010

INCEPE ACTIVAREA ADN-ului (2)

Mesaj de la Kryon 
(continuare)
(25 November 2010, Channeling prin Lee)

Motivul pentru care partenerul meu este neliniştit se datorează faptului că am să vă transmit ceva ce nu se regăseşte în nicio ştiinţă, deocamdată. Aşa că şi pentru el va fi o noutate.
Pentru ca ADN-ul să funcţioneze corect, se impune să cuprindă programele tuturor proceselor ezoterice sau neezoterice, şi aceasta nu pe părţi specializate ci în interiorul fiecăreia dintre cele 300.000.000.000.000 (trei sute de mii de miliarde!) părticele componente. 
Aşa dar, fiecare particulă este capabilă să furnizeze cu exactitate programul integral. În felul acesta, orice parte componentă a ADN poate înlocui sau poate fi înlocuită de oricare alta din componenţa acelei structuri ADN.

Deducem în mod firesc că în această structură se impune cu necesitate existenţa unui sistem extrem de precis şi de rapid de comunicare între toate părţile componente. Plastic vorbind, informaţia ADN se transmite în timp real fiecărei particule aflată oriunde în corpul dumneavoastră, de la unche la vârful firului de păr. Cea mai izolată particulă din unghie şi cea mai îndepărtată din firul de păr vor primi informaţia simultan. Şi toate acestea se întâmplă într-un corp aflat nu într-o dimensiune superioară ci în 3D!
Nu veţi găsi acest subiect tratat de ştiinţa voastră. Poate doar încurcata explicaţie asupra funcţionării fotonului, care, în fapt, nu clarifică nimic.

Structura celulară este specifică şi unică. Ca utilitate în sistemul liniar această maşinărie îşi găsesţe utilitatea mai cu seamă în destul de recent-descoperitele celule STAM extrase din anumite zone ale corpului. Însă ADN-ul este identic în toate zonele corpului. Un corp are o singură structură ADN; nu puteţi vorbi despre ADN-ul inimii, al părului, al ficatului etc. Trilioanele de particule ADN identice pentru acelaşi corp trebuie să comunice între ele instantaneu, altfel corpul s-ar dezintegra.
Viitorul va aduce oamenilor de ştiinţă înţelegerea şi cunoaşterea întregului mecanism care stă la baza structurii ADN, inclusiv procesul comunicării dintre particule.

Să studiem acum modul în care se realizează comunicarea. Maestrul magnetic este în faţa voastră. Mulţi au crezut ani de zile că abilităţile şi sarcina privind magnetismul ale maestrului Kryon s-au limitat doar la grila magnetică a planetei. Acest lucru este doar parţial adevărat, căci se extinde şi asupra magnetismului ADN-ului. Fiecare buclă a ADN are un câmp magnetic care se suprapune peste bucla vecină iar aceasta, la rându-i, se suprapune peste câmpul magnetic al vecinătăţii sale s.a. Se realizează astfel sute de trilioane de suprapuneri magnetice care, în totalitatea lor, dau o rezultantă: CONŞTIINŢA.

Aceasta reprezintă o amprentă magnetică, ce apare şi poate fi pusă în evidenţă în jurul corpului. Acest magnetism este o energie interdimensionala, o energie cuantică, care crează amprenta inconfundabilă şi nerepetabilă a corpului uman, numită aură. (Nota C.M.: Aprecierea se poate extinde şi asupra plantelor şi chiar rocilor). O aură nu este deci un câmp magnetic şi nu veţi putea pune în evidenţă o aură cu un echipament magnetic. O aură este interfaţa care se crează la contactul magnetismului ADN-ului corpului uman cu magnetismul universal.
Eu vă spun aceste lucruri pentru ca voi să înţelegeţi că ceea ce se întâmplă la contactul dintre magnetismul ADN-ului şi magnetismul universal, se întâmplă şi la fiecare strat energetic al acestuia. Puteţi cuprinde cu imaginaţia amploarea acestor interacţiuni? Trei sute de mii de miliarde de particule întră în acest joc colosal, care se desfăşoară la infinit şi instantaneu.

Gândiţi-vă un moment!
Canalizarea pentru aceste date a avut loc acum câteva minute. Unele suflete au inceput să realizeze că aceasta este o comunicare reală, altele însă nu cred în ea sau nu o pot înţelege. Acesta este motivul pentru care comunicarea s-a făcut în patru limbi simultan şi în timp real. Materialul vă va sta la dispoziţie pentru a-l sculta/citi şi reasculta/reciti de cîte ori va fi necesar, pentru o înţelegere cât mai corectă.
Specificul ...
In această nouă energie, există cinci straturi care sunt activate la un punct unde marele câştig va fi al vostru. Dar ar fi greşit să spunem că s-a produs într-un mod liniar, pentru că unul dintre cele cinci este întotdeauna activat. Aşa că, într-adevăr, există patru, plus unu! Deja avem probleme deoarece încerând să le număr, am intrat în modul de apreciere liniar al unor energii cuantice. Nu pot renunţa însă la acest mod de abordare pentru că nu există un altul în care aş putea comunica lucruri cuantice unei lumi tridimensionale.
Cinci cuante energetice (care definesc cea de a 5-a dimensiune) sunt implicate în darurile (abilităţile) care se oferă în această perioadă. Exact cinci. Cu toate acestea, nu o putem ignora pe cea principală, care există încă majoritar, în 3D. Asta ar însemna un total de 6 energii. 
Poate că ar trebui să tratăm problemele de la existenţa celor cinci nivele cuantice la care se mai adaugă cel al dimensiunii a 3-a. Eu am de gând să rămânem la un concept de cinci, deoarece stratul unu al ADN-ul întotdeauna este afectat de tot ceea ce se întâmplă celorlalte. Stratul unu a fost identificat la dublu helix (spirala dublă) a 3D, chiar de ştiinţa liniară, prin observarea la microscop.

Deşi părţile nu se schimbă, voi avansa ideea că programarea în dimensiunea a 5-a este pentru încă 11 spirale (straturi), ceea ce face un total de 12 spirale ADN. Să reţineţi că stratul unu este prin definiţie instabil şi se referă la ceea ce se poate vedea şi simţi.

In numerologie, cinci este cifra schimbării, şi asta ajută raţionamentelor din această comunicare. Cele cinci energii de maximă importanţă sunt cele care se referă la stratul numarul 2, stratul numărul 6, o mixtură între straturile 7 şi 8, şi, în fine, stratul 9. Acestea reprezintă cinci energii care implică şase straturi (căci am spus că stratul unu este implicat oricum). 
(Problemele acestea sunt de natură ezoterică şi au un grad mai mare de complexitate, aşa că, nu disperaţi!). Transformările care au loc în ADN în această perioadă de schimbare (trecere la dimensiunea a 5-a) pot explica creşterea abilităţilor fiinţelor umane şi a conştiinţei. Ele vor putea explica ceea ce în lumea dualităţii este inexplicabil, chiar un non-sens.

Deja am făcut mai sus referire la numerologie (Explicaţia nu va putea fi plauzibilă dacă cititorul va fi sceptic în ceea ce priveşte puterea numerelor).Să considerăm cele cinci straturi importante şi să aplicăm regula numerolgiei: [2 + 6 + 7 + 8 + 9 = 32]. 32, adică 3+2 = 5. Am picat din nou pe cifra 5 care înseamnă SCHIMBARE universală. Deci, fiţi pregătiţi pentru schimbare!

Abia acum, dau partenerului meu răspunsul la ceea ce-mi tot reclamă (Kryon zâmbeşte). Este adevărat, nimic din ceea ce poate fi nu vi se va întâmpla, dacă nu doriţi să se producă. Darurile care vi se vor oferi sunt doar pentru doritori, pentru Lucrătorii din Lumină. Cine nu vrea schimbare, nu va avea schimbare; va rămâne aşa cum este acum, cu lumea lui din 3D, lumea lui duală, plină de suferinţă, de stres, de neajunsuri şi nedreptăţi. Fără intenţie, fără dorinţă nu se va întâmpla nimic.

Energia de pe planeta Pământ, de care ADN-ul vostru este strict legat, a avut de foarte mult timp un nivel scăzut. Voi şi planeta voastră vă aflaţi acum, din fericire, la un nivel energetic mult îmbunătăţit, propice shimbărilor care au început de mult şi care se află acum la final.
Şi aşa este!
KRYON

SURSA : http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu