Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 decembrie 2010

DOUĂ CHAKRE SUPLIMENTARE


De la DJWHAL KHUL                                     

Djwhal Khul
(Canneler Terri Newlon)

Aici este Djwhal Khul. Tashi Delek ! Bine !

Vom începe cu un exerciţiu.
Stând în picioare, închidem ochii şi ne imaginăm că un bol de energie luminoasă începe să coboare în corp, printr-o mişcare spiralată, prin chakra Coroanei. 
Fluxul luminos care coboară ni-l imaginăm că se scurge printr-un canal care ne străbate întregul corp şi prin tălpile picioarelor trece în Pământ. 
Vom percepe cum fluxul luminos, în scurgerea sa, lărgeşte canalul energetic. 
Ca o consecinţă, ar trebui să simţiţi o anumită presiune în ambele emisfere ale capului (senzaţie pe care o vor avea mai ales Lucrătorii în Lumină), ceea ce va face dovada că vi s-a instalat şi activat chakra Auxiliara

Stabilizarea ei şi integrarea în şirul celorlalte 7 chakras se definitivează cam în 5 zile. Chakra Auxiliară este localizată între cel de al 3-lea ochi (Ajna) şi chakra gâtului (Vishudda), chiar deasupra palatului gurii (cerul gurii) ; la unii, este posibil să se localizeze puţin mai sus.
Instalarea şi activarea Chakrei Auxiliare va provoca ridicarea Chakrei Coroanei (Sahasrara) putin mai sus, deasupra creştetului capului (deci, înafara corpului fizic).

Dacă aţi simţit o presiune pe ambele părţi ale capului, sau chiar în articulaţiile mandibulare (ale falcilor) şi în alte locuri ale articulaţiilor oaselor feţei, aveţi dovada că v-aţi îmbogăţit cu o chakră în plus.

Pentru o mai rapidă şi corectă stabilizare şi activare a acestui nou centru de forţă, vă recomandăm să adoptaţi o atitudine de gazdă încântată să mai primească o poartă energetică în fiinţa sa. Când operaţiunea s-a încheiat, presiunea din cap va dispărea.  
Nu sunt foarte rare cazurile în care oasele craniene au uşoare reaşezări, ceea ce va face ca voi să sesizaţi nişte mici trosnituri în zona capului. După un exerciţiu de relaxare, totul ar trebui să reintre în starea de normalitate cu care eraţi obişnuiţi.
Yantra lui Djwhal Khul
Câteodată, puteţi simţi cum vă gâdilă puţin în cerul gurii sau în spatele lui.
La unii, efectele se pot extinde:
- în mod neaşteptat, veţi putea dori să consumaţi anumite alimente, pe care înainte nu le căutaţi,
- puteţi dori să beţi mai multă apă,
- este posibil ca apa sau alte lichide să aibă un gust diferit de cel cu care eraţi obişnuiţi (gustul dulce, mai ales).

Lăsaţi lucrurile să se aşeze singure şi aşteptaţi încrezători efectele noii configuraţii a centrilor voştri de forţă. Bine !

Acum, trecem să înstalăm şi să edificăm încă o chakră nouă : chakra Ascensiunii .
Aceasta va lua locul chakrei Coroanei (Sahasrara), care, aşa cum am spus, a fost împinsă în sus de către chakra Auxiliară.
Chakra Ascensiunii se stabilizează mai mult în partea din spate şi vârful capului. Este extrem de fragilă şi delicată.
Prezenţa ei poate determina, la unii, o sensibilizare a părului, în zona unde s-a localizat.
În mod normal, instalarea celor două chakras trebuie făcută în ordinea amintită mai sus.

Sper că veţi primi cu interes instalarea celor două chakre suplimentare.
Mulţumesc şi iubirea mea este cu voi!
Djwhal Khul.
Sursa : http://www.terrinewlon.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu