Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 decembrie 2010

CLINICA EXTRATEREŞTRILOR (16)

Autor Adrian Dvir
(continuare)

UN ALIEN DELICAT ŞI ALŢI DOI MICUŢI DE STATURĂ

În seara de 7 dec.1997, când am ajuns la automobil, am simţit că era cineva care mă aştepta în maşină.
După ce am pornit, mi-am folosit ‘’vederea’’ pentru a afla cine mă însoţea. Pe bancheta din spate stătea cineva foarte înalt şi slab. I-am observat genunchii care erau numai piele şi os. De fiecare parte a Alienului înalt se afla câte o creatură care nu depăşa 50 de centimetri, fiecare. Mişcările lor aminteau ceva din comportamentul unei reptile. Am intrat în contact telepatic cu grupul.
Adrian: Cine mă însoţeşte în maşină?
Aliens (dându-mi un răspuns foarte politicos): Suntem în vizită şi vrem să vă fim de folos în munca voastră. Ne-am gândit la avantajul de a te însoţi acasă la Chaya. Scurta noastră călătorie are un scop profesional.
Adrian: Se pare că activitatea mea se referă la a fi ghid turistic pentru fiinţele Aliens.
Aliens (râzând): Ai fost desemnat şi eşti recunoscut pentru munca pe care o desfăşori cu Entităţile Aliens. Mai toţi care vin cu scopuri profesionale, sunt îndrumaţi să ia legătura cu tine.

I-am plimbat pe diferite străzi, pe lânga sere şi fabrici industriale.
Adrian: Care este impresia voastră despre Pământ?
Aliens: Cred că merită să învestim şi să vă sprijinim. Pământul este pe clea ce bună, acum. Mai multe civilizaţii ET s-au convins despre aceasta şi s-au decis să se alăture efortului colectiv de sprijinire a planetei voastre. Eforturile se vor intensifica atunci când ne vom apropia de ora ’’I’’.
Adrian: Ce reprezintă ora ’’I’’?
Aliens: Data când se va înfăptui integrarea civilizaţiei Pământului la civilizaţiile avansate.
Adrian: Mai precis, când va avea loc evenimentul?
Aliens: Nu există fixată o dată. Noi procedăm cu multă grijă. O debarcare masivă nu va putea avea loc pe Pământ decât după ce vor fi realizate toate condiţiile optime. Interesul nostru este ca aceasta aibă loc în deplină securitate pentru umanitatea Terrei. Aceasta ne face ca să fim foarte precauţi şi să nu ne grăbim.
Adrian: Media voastră actuallă de viaţă este de câteva mii de ani, aşa că, voi nu aveţi motive să vă grăbiţi.
Aliens: Nu aceasta este problema esenţială. Concepţia noastră este ca integrarea voastră să fie un succes. Atâta timp cât omenirea nu este pregătită să ne recunoască existenţa şi să ne accepte prezenţa, nu se va produce debarcarea. Decizia privind momentul debarcării aparţine Înaltului Consiliu. Există o hotărâre de principiu în vederea angajării unor activităţi pregătitoare privind debarcarea. Debarcarea în sine nu are o însă dată fixată.
Adrian: Pot să vă citez în cartea pe care o scriu?
Aliens: Dat fiind faptul că nu ne-am identificat, poţi s-o faci.

Brusc am simţit un pocnit ascuţit, care m-a făcut conştient de enorma semnificaţie istorică a unei asemenea integrări, pentru populaţia Terrei.
Eram copleşit de gândul transformării actualei clase sociale de la formele arhaice ale unei civilizaţii învechite, multimilenare în ceva comparabil cu ceea ce există în cadrul acestor civilizaţii avansate, mult peste nivelul nostru. Să fim acceptaţi de un Consiliu al unor civilizaţii extrem de avansate în tehnolgie, etică, spiritualitate, administraţie şi cine ştie căte alte domenii, iată gânduri care-mi dădeau fiori, plecând de la nivelul la care, din păcate, ne aflăm.

Ajungând la locuinţa Chayei, i-am anunţat pe ‘’autostopiştii” mei că am ajuns la destinaţie.
Mi-au răspuns că nu se grăbeau şi că, dacă tot mă aflam acolo, puteam folosi propriul lor mijloc de transport pe bază de lumină, fără îndoială, mult mai rapid decât al meu.
Adrian: Sunt într-o dilemă; nu sunt sigur dacă această conversaţie a avut loc sau a fost doar rodul imaginaţiei mele!? Vreau o confirmare de la Chaya.
Aliens: Nici o problemă!

Ajuns la Chaya, prima întrebare pe care i-am pus-o a fost să aflu se găsea la acel moment în cameră.
Chaya: Echipa medicală obişnuită şi cineva nou, foarte slab şi înalt, pe care nu-l cunosc.
Adrian: Este cineva care a călătorit cu mine în maşină?
Chaya: Cel slab a spus că te-a însoţit în maşină, el şi încă doi care, s-au dus la laborator. Vrei să discuţi cu ei? Să-i chem?
Adrian: Nu, descrie-mi doar cum arată. Cayia a indicat cu mâna că cei doi aveau cam 50 de cm. înălţime.
Chaya: Au spus că au călătorit în împrejurimile locului tău de muncă şi  că va-ţi plimbat cu maşina ta. Au fost impresionaţi.

Pentru conformitate,
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu