Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 31 octombrie 2010

Mesaj de la GRUPUL ARCTURIAN

(28 oct. 2010, prin Leia Moon)

Salutări tuturor!
Venim cu dragoste şi înţelegere faţă de energiile aflate acum pe Pământ. Schimbarea, schimbarea este comandamentul momentului pe planeta voastră, şi asta aduce unora experienţe dureroase.
Mulţi percep momentele acestea ca pe un haos greu de înţeles şi de suportat, la nivel individual dar şi global. In mod dureros pentru voi, multe fiinţe dragi vă pleacă, părăsindu-şi corpul fizic. Trebuie să cunoaşteţi că aceasta se întâmplă cu cei care şi-au desfăşurat viaţa în vechile energii sau celor care au avut aceasta în programul cu care au venit în viaţa pe care acum o părăsesc. Prin plecarea lor, se produce o eliberare a energiilor vechi de pe planetă, ceea ce ajută la ascensiunea celor rămaşi şi a Pământului. Pe de altă parte, efecte benefice se produc şi asupra celor care pleacă, urmare firească a debarasării de vechile energii (cu frecvenţă de vibraţie joasă) dar şi ca o recunoaştere a gestului lor de a sprijinii planeta şi pe cei rămaşi să ascensioneze mai uşor.

Despre trecerea voastră la o nouă dimensiune, aţi auzit şi constatat multe, mai ales în ultima perioadă. Înalţarea sistemului vostru planetar la o dimensiune superioară este aşteptată şi primită cu multă nerăbdare şi bucurie de numeroase civilizaţii din univers, multe dintre ele contribuind cu enorme cantităţi de energie luminoasă care a ridicat vibraţia planetei.
Este un moment de bucurie imensă pe partea asta când constatăm cum conştiinţa voastră creşte, facându-vă mai cunoscători, mai iubitori faţă de toată creaţia .

Acum, doresc să vorbesc despre problemele cu care vă veţi confrunta în viitor, când va trebui să faceţi alegeri.
Recomandarea noastră este să evitaţi, pe cât posibil, să fiţi prinşi în angrenajul politicii, care vă agresează pe toate căile mass-media.
Renunţaţi să urmăriţi programele care fac analize şi comentarii pe teme politice, mai ales dacă ştiţi că vă este greu să nu participaţi afectiv. Nu vă mai lăsaţi înşelaţi de promisiunile populiste ale unor politicieni care, de fapt, vă doresc alături pentru ca ei să acceadă la putere, cu scopul de a se îmbogăţii pe căi ilicite.
Daţi credit doar acelor oameni politici pe care-i simţiţi că rezonează cu inima şi sufletul vostru.
Multe schimbari sunt pe cale să aibă loc la nivel mondial în ceea ce priveşte conducerea guvernamentală şi de controlul.

Această agresare se accentuiază mai ales din partea acelor politicieni care simt instinctiv că pierd teren, că sfârşitul lor politic, şi chiar fizic, este din ce în ce mai aproape. Aceştea invadează posturile de radio şi tv. promiţând tot felul de îmbunătăţiri ale vieţii voastre, fără a avea cea mai mică justificare.
Le va fi din ce în ce mai greu să convingă dat fiind faptul că rata de ridicare a conştiinţei oamenilor este în continuă creştere. Nu trebuie să mai permiteţi să vi se controleze conştiinţa! Hotărârile, convingerile şi acţiunile voastre trebuie să pornească de la voi, fară influenţa celor care mereu au încercat (şi, din păcate, de multe ori au reuţit) să vă manipuleze.

De-a lungul secolelor, frica şi intimidarea au împiedicat omenirea să-şi poată recunoaşte şi folosi puterea pe care i-a dat-o Dumnezeu. Multe secole aţi fost obedienţi unor credinţe care nu sunt ale voastre. Multe religii v-au îndoctrinat cu false credinţe, cu scopul de a vă supune şi a vă exploata iubirea faţă de Dumnezeu. Singurul lor scop a fost îmbuibarea lor pe seama necunoşterii voastre. Aceste biserici şi-au fabricat „sfinţi” pe care v-au cerut să-i preamăriţi. Drumul de la fiecare până la Dumnezeu este unul drept, fără intermediari.

Într-o democraţie bazată pe nevoile şi egalitatea tuturor oamenilor, trebuie să-şi găsească loc opiniile colectivităţii şi ale individului, chiar dacă sunt diferite de ale celor care conduc. Analiza şi dezbaterea trebuie să fie mereu calea găsirii soluţiilor celor mai necesare colectivităţii. În interesul general, trebuie să se regăsească şi interesul individual.
Aveti incredere in intuiţia voastră, atunci când trebuie să alegeţi pe cel care urmează să vă reprezinte interesele în viitor.
Nu acceptaţi favoruiri de moment, cu care politicienii vor să vă adoarmă conştiinţa. Citiţi-le biografia, vedeţi din ce şi prin ce mijlaoce şi-au făcut averile şi care le sunt meritele care-i legitimează să apară în faţa voastră, pentru a vă cere votul. Dacă nu v-aţi edificat complet asupra unui candidat, dacă mai aveţi întrebări cărora nu le găsiţi răspunsul, nu-l votaţi! Aveţi încredere în intuiţia voastră!
Viitorul apropiat va aduce multe schimbări în ceea ce priveşte caltăţile celor pe care îi veţi alege să vă reprezinte interesele.

Nu vă fie teamă, dragii noştri, căci totul se desfăşoară conform Planului Divin.
Veţi constata cum din ce în ce mai mult va creşte lumina şi claritatea în viaţa voastră.
Nu vă alarmaţi şi nu daţi credit zvonurilor care vă sunt aduse de forţele întunecate pentru a vă panica şi destabiliza.

Este bine să fiţi la curent cu ceea ce se întâmplă în lume şi în societatea din care faceţi parte, fără a face din aceasta scopul vieţii şi preocupărilor voastre, aceasta deoarece, în general, acest sector al vieţii publice este bazat pe vechile energii, care vă blochează înaintarea spirituală.
Noi suntem Arcturienii şi vă spunem tuturor, ALOHA.

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu