Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 octombrie 2010

ISTORIA ATLANTIDEI SI ACTIVAREA REŢELEI CRISTALINE(6)

De la Arhan. Metatron
(18 septembrie 2010)
(continuare)

Relocarea Cristalelor
Tyberonn & Oberonn, un grup paramilitar neautorizat, format din membri Atla-Ra şi ai facţiunii ‘’ Legea lui UNU ’’ s-a constituit pentru a elabora şi realiza un program rapid de deconectare a celor mai importante reţele energetice, în scopul salvării a cât mai multor cristale din sistem, prin expedierea si conservarea acestora în locuri cât mai sigure şi îndepărtate de pe planetă. Acţiunea a fost realizată cu asistenţa şi tehnologia celor de pe planeta Sirius B.

Extragerea şi relocarea preţioaselor cristale era o acţiune foarte riscantă, care a impus o planificare şi coordonare perfecte întregii operaţiuni ce trebuia ţinută în mare secret. Totul trebuia încheiat înainte ca satelitul să cadă pe planetă.
În paralel, alţi membri de încredere ai Atla-Ra lucrau în mare grabă pentru colectarea, în condiţii de totală siguranţă şi ilegalitate, a datelor de înregistrare şi caracteristicilor cristalelor (din care făceau parte şi cristalele sub formă de craniu) executându-se şi inscripţionări (gravări) pe fiecare cristal, unde se trecea şi locul de amplasare viitoare (Yucatan, Alexandria şi Giza). 
Lipsa de timp a făcut ca programul să fie doar parţial realizat, multe cristale ne mai putând fi salvate.

Atlantida dispunea, în cele 5 insule, de numeroase cristale necesare reţelelor de distribuţie a energiei electrice, în locuri greu accesibile, majoritatea căilor de acces făcându-se printr-un sistem de lamirint subteran.

Membrii Atla-Ra ştiau că, odată ce placa de baza a satelitului de cristal va pierde forţa antigravitaţională, prăbuşirea era iminentă iar lanţul de explozii va fi uriaş, nu numai din cauza impactului, dar, mai cu seamă ca urmare a imploziilor declanşate în cristalele satelitului şi ale sistemului de distribuţie.
Atla-Ra şi Siriusienii au vrut să salveze în primul rând cristalele maestru, atât de eventuale utilizari în scop distructiv cât şi pentru a le conserva pentru ca posteritatea să le poată utiliza judicios, în epocile care urmau să vină, atunci când umanitatea va fi devenit capabilă să le dea o utilizare benefică. Ei au înţeles că, după accident, vor fi distruse chiar şi mijolacele de transport necesare relocării cristalelor, în diferitele puncte de pe planetă. Deci, era de presupus că se va salva doar ce se va face înainte de impact.

Şapte dintre enormele cristale primare şi două puţin mai mici au fost transportate prin sistemul de tunele subterane, cu ajutorul celor de pe Sirius B.
Trei cristale uriaşe primare au fost transportate în domeniul cristalin atlantean din Arkansas, două au fost duse la pepinierele subterane de creştere a cristalelor, din Brazilia, anume în Bahia si Gerais Mineas, unul a fost plasat într-o prăpastie subterană aflată mai jos de Muntele Shasta iar Marele Cristal al Focului a fost ascuns într-o prăpastie mai jos de insula Bimini, din Marea Sargaselor. Cele două Cristale Sacre Acturiene au fost plasate mai jos, în zona Tiajuanaco, Bolivia, lângă Lacul Titicaca.
Toate cele nouă cristale au fost puse în ecluze dimensionale, în stare de somnolenţă energetică, după o tehnologie a Siriusienilor.
Din păcate, zeci de alte Cristale Master s-au pierdut.

Conform previziunilor, după câteva luni de utilizare a satelitului pentru acţiuni de război, acesta şi-a pierdut forţa antigravitaţională şi a căzut cu mare viteză producând o explozie greu de imaginat care a devastat OG (nota C.M.: Vechile Pământuri), a deranjat şi a slăbit aşezarea plăcilor tectonice, în primul rând a celei pe care era aşezată Atlantida, atât din cauza forţei impactului cât şi a vaporizarii unor substraturi.
Satelitul de Cristal s-a fragmentat în miliarde de cioburi, care încă se mai găsesc în adâncimile şanţurilor de pe fundul oceanului Atlantic. Masive formaţiuni noroase de praf şi fum au acoperit Soarele. Cutremurul provocat de impact, cât şi replicile datorate reaşezării plăcilor tectonice, au produs valuri de tip tsunami, care s-au prăvălit asupra uscatului, cu consecinţe devastatoare asupra insulelor. Două treimi din insula Aryan a fost măturată de valuri uriaşe. După câteva minute de la impact, staţiile de transformare şi distribuţie, răspândite in toate cele cinci insule, au explodat cu tăria unor bombe nucleare.

Şi astăzi se mai pot vedea urmările unei asemenea explozii, în Nord-Estul Braziliei, în zona numită "Sete Cidades"(Şapte Oraşe).
Atlantida, coasta de Est a Braziliei şi coasta de Vest a Africii au fost devastate de cutremure ulterioare.
Timp de peste trei săptămâni, panica şi haosul au pus stăpânire pe populaţia întregii planete, căci multe cutremure şi prăbuşiri de terenuri s-au produs în diverse regiuni ale globului.
Podul natural de stâncă, ce lega Poseida şi Og până în Yucatan, rămas iniţial deasupra apei, a fost literalmente luat cu asalt de sutele de mii de atlanţi fugind disperaţi să se îndepărteze de zona cea mai afectată. Navele maritime erau pline până la trefuz cu refugiaţi supravieţuitori.
La un moment dat, limba de pământ înţesată de sute de mii de oameni îngroziţi, s-a prăbuşit în mare. 
Enorma surpare a provocat valuri uriaşe care s-au năpustit asupra coastelor Americii de Sud, Africii şi Europei. Au fost scene de groază inimaginabile, imposibil de descris. Amintirea lor s-a perpetuat de-a lungul veacurilor şi foarte multe generaţii le-au păstrat cu încărcatura lor tragică. 
Dragii mei, a venit timpul să lăsaţi aceste grele şi devastatoare amintiri să plece.

Intenţia şi binele cel mai inalt
Mulţi dintre voi cred că totul se întâmplă aşa cum ar trebui să se întâmple, aşa cum vrea destinul să fie. 
Să ştiţi, dragii mei, că nu totdeauna este sau trebuie să fie aşa. Există, cu adevărat, potenţialitatea ca ceva anume să se producă într-un anumit fel. Dar, reţineţi, acestea sunt doar potenţialităţi, posibilităţi, create care nu este obligatoriu să se materializeze, dacă voi, care sunteţi creatori, decideţi altfel. Omul poate hotărî să se întâmple ceea ce alege el, spre binele lui cel mai înalt.

Căderea Atlantidei nu a fost cea mai bună alegere, şi nu va fi până când veţi recrea acea situaţie în alt mod, cu alte rezultate pentru voi, pentru umanitate şi pentru leagănul vostru drag, planeta Pământ.
Dacă totul s-ar petrece la nivelul cel mai bun, nu s-ar mai produce reîncarnarea. Aceasta va exista în matricea voastră până când veţi atinge perfecţiunea în a realiza ceea ce doriţi. Aţi înţeles, dragii mei?
Timpul şi probabilitatea sunt nişte iluzorii şi frumoase paradoxuri. 
Să nu vă pară incredibil, dar Epoca de Aur a Atlantidei se înscrie în orizontul viitorului vostru existenţial. 
Aşa-zisul trecut vă bate acum la uşă aşteptând să faceţi o alegere mai fericită.

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu