Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 octombrie 2010

ISTORIA ATLANTIDEI SI ACTIVAREA REŢELEI CRISTALINE (4)


(18 septembrie 2010)  
(continuare)              

Congresul Atlantean al Unificării
Adoptând o tactică înşelătoare, simulând intenţia de unificare, arienii au propus celor din Poseida organizarea unui Congres Naţional, de conciliere şi rezolvare amiabilă a problemelor în litigiu, pentru a reinstaura pacea şi colaborarea între cele două părţi.
Conducerea Legii lui UNU a acceptat întrunirea propusă de Fiii lui Belial, reprezentarea fiind de unu la unu. Delegaţii poseidieni au crezut într-o atitudine sinceră a interlocutorilor, deşi grupul oamenilor de ştiinţă, Atla-Ra, s-a arătat neîncrezător şi reticent, presimţind o înşelătorie din partea arienilor.

În prima perioadă de după congres, relaţiile s-au ameliorat vizibil, au avut loc şi unele reglementări minore, părând că lucrurile vor intra în normalitate. Cu toate acestea, principalele puncte de divergenţă : sclavia, utilizarea geneticii în scopuri neumanitare şi gestionarea energiei în scopuri militare şi de represiune, au rămas nerezolvate.
Intre-timp, în Poseida a început să se remarce un lider carismatic, cu atitudine binevoitoare, ‘’pacifist convins’’, ceea ce i-a făcut pe peseidieni să creadă în el. 
Mulţi începuseră să spere că vremurile bune ale Epocii de Aur erau pe cale de a reveni. Din păcate, conducătorii arieni aveau planuri secrete de dominaţie, foarte asemănătoare cu cele ale ‘’demnilor’’ lor urmaşi de peste secole, Hitler şi Himler.  

In Aryan, mari legiuni militare au apărut, a crescut permanent tehnica militară, totul fiind mascat de o falsă politică de pace. Mutanţii hibrizi erau folosiţi din ce în ce mai mult pentru terorizarea celor din Aryan şi Og, care se opuneau politicii de înarmare şi anulare a libertăţilor cetăţeneşti.
Sursele mass-media erau din ce în ce mai aservite politicii militariste care se dezvolta rapid. Cu ajutorul mass-mediei, se efectuau manipulări şi induceri în eroare a celor ignotanţi, propaganda agresivă şi mincinoasă prezentând extrem de favorabil măsurile şi intenţiile celor de la putere. Această politică a reuşit să înducă în eroare chiar pe mulţi oameni importanţi din Poseida, care sperau constant la instaurarea unei vieţi paşnice în întreaga zonă.
În acestă perioadă de optimism general (dar utopic), grupul Belial a propus o lege privind ingineria genetică, prin care acest gen de cercetări să fie pus sub control federal, ceea ce însemna, practic, accesul arian în acest sector de cercetare cheie, în schimbul subordonării actvităţii din sistemul de pază si securitate, unei agenţii guvernamentale. Au avut loc dezbateri furtunoase în legătură cu acestă lege. La limită însă, supusă la vot în Congres, legea nu a trecut.  


Trădarea:
Ca urmare, vicleana facţiune a lui Belial, a propus un amendament, care permitea ca legea să poată fi rediscutată în cadrul Noii Agenţii Guvernamentale Federale pentru Controlul Energiei, din care făceau parte 5 membri Poseidas şi 4 Aryeni.
Propunerea părea bună pentru Poseida, dat fiind faptul că aceasta avea cu un membru în plus faţă de Aryeni. Legea nu permitea nicio modificare fără consensul majoritatii Consiliului, dar a inclus obiecţiunea opoziţiei că, deoarece şeful acestei comisii făcea parte din Atla-Ra ei ar trebui să fie scutiţi de controale guvernamentale. Un program de instruire a fost inclus pentru a permite inginerilor din ambele părţi, înafara celor care aparţineau Atla-Ra, să fie instruiţi corespunzător în probleme de inginerie energetică complexă. La început, în ciuda unei atitudini circumspecte din partea Atla-Ra, aranjamentul părea să dea bune rezultate, munca desfăşurându-se în colaborare şi armonios.
Cu toate acestea, după doi ani de la încheierea acestor tratative, războaiele din Zona Mediteraniană cunoşteau o nouă escaladare, în care răsculaţii păreau a fi în avantaj.
Din această cauză, a crescut presiunea conducătorilor militari arieni care insistau să se permită utilizarea reţelelor cristaline în scopul înăbuşirii revoltelor din colonii, sub pretextul asigurării securităţii naţionale.

S-a convocat Consiliul Guvernator pentru a analiza situaţia şi a decide.
Sloganul securităţii naţionale şi sentimentele de patriotism, au fost din plin utilizate şi manipulate de arieni.
La votul decizional, unul dintre reprezentanţii Poseidei a coalizat cu arienii. Acest trădător al intereselor Poseidei nu făcea parte din Atla-Ra şi nici din rasa ‘’înalţilor aurii’’. Se afirmase până atunci ca un politician carismatic, negociator de încredere, care îşi clama mereu loialitatea faţă de societatea Legii lui UNU. Prin tot ceea ce făcuse ca lider, el câştigase deplina încredere a membrilor şi conducătorilor societăţii care-l puseseră să le apere interesele.

(Ulterior, mai ales în vieţile care au urmat, acest trădător a avut mari şi cumplite remuşcări, pentru fapta săvârşită la acea vreme. El nu a intuit atunci gravele urmări ale actului său trădător, care a făcut atât de mult rău omenirii).
Iată unde poate duce iluzia puterii! Cei care astăzi se consideră puternici ar trebui să-şi amintească de acest tragic moment din istoria omenirii.
Toţi trebuie să decidă ce aleg, între putere şi iubire.

În nebuinia lui, şi Hitler a crezut cu fanatism în superioritatea rasei ariene, prin care s-ar fi asigurat un viitor fericit omenirii.  

La rândul său, Iuda, din alegoriile voastre biblice, a crezut că trădându-l pe Iisus, acesta s-ar fi putut simţi obligat să-şi dezvăluie puterile, pentru a se slva de la moarte, şi astfel, actul său supranatural ar fi făcut omenirea să se pocăiască cu repeziciune.
Aceste trei exemple, şi multe altele, sunt dovezi ale adevărului că puterea şi ego-ul te abat de la calea dreaptă care duce la Dumnezeu. Niciodată puterea nu poate înlocui iubirea.

Revenind acum, pentru a concluziona că legalizarea controlului guvernamental în domeniul energetic, a făcut ca enorma putere a reţelei energiei cristaline să cadă total în mâna adepţilor lui Belial. Astfel, cursul istoriei civilizaţiei umane a fost complet schimbat, şi, din păcate, nu a mai putut fi redresat !

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu