Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 septembrie 2010

MESAJUL LUNII SEPTEMBRIE 2010


De la MATEI                                                          - ultima parte -   

(11 September 2010, channeler Suzanne Ward)



18. Câteva cuvinte despre un aspect strâns legat de principiul că fiecare bit de energie adăugat previziunilor privind daune catastrofale, accentuiază probabilitatea ca ele să se producă.
Cunoaşteţi deja că, în sine, energia este neutră şi, nefiind activată, ea nu poate face nici bine nici rău. Sursa de activare a energiei o pot constitui gândurile şi sentimentele intense (de bucurie sau de frică). Aceste focare de influenţă sunt cu atăt mai însemnate cu cât numărul celor care se concentrează la unison, într-o perioadă determinată de timp, asupra aceluiaşi eveniment, este mai mare. Aceste gănduri colective se coagulează formând un focar de energie care devine un catalizator al unor anumite mase de energie neutră, pe care o activează în sensul producerii evenimentului aşteptat.
(Nota C.M., este locul să amintim că, de două ori pe an, la Băile Herculane şi la Costineşti, yoghinii din România se prind într-o spirală, faţă de care ignoranţii sau rău-voitorii au o atitudine defăimătoare, considerând că este vorba de un comportament deviant din partea unor oameni debusolaţi. Până când aceşti detractori se vor convinge, va mai trece, probabil, mult timp pentru a realiza şi ei că activitatea yoghinilor - făcând parte din M.I.S.A.- este una extrem de benefică pentru România şi pentru Poporul Român. Temele asupra cărora yoghinii se concentrează în timpul spiralelor sunt legate de: înlăturarea sau diminuarea unor evenimente precum inundaţiile, cutremurele, ameninţarea planetei, conflicte nucleare, epidemii, încercările celor care conduc lumea - şi care-şi spun’’ iluminaţi’’, cu vârful lor de lance, masoneria - de a destabiliza economia mondială şi de a instaura frica pe planetă, grăbirea realizării contactului ‘’la vedere’’cu reprezentanţii altor civilizaţii din univers, creşterea credinţei în Dumnezeu etc).

19. Însă valabilitatea demersului de focalizare a energiilor, nu se pierde nici în cazul unor asemenea preocupări la nivel individual.
(Nota C.M., este de menţionat că, în privinţa efectelor produse de energia concentrată, se aplică legea care spune că suma efectelor unor energii disparate este mult mai mică decât efectul sumei energiilor).  
Până la conştientizarea necesităţii unirii forţelor, activitatea individuală rămâne alternativa de neînlocuit. Cei care reuşesc să mediteze, să facă contemlări, binecuvântări şi să trăiască mereu în momentul de ACUM, contribuie la creşterea frecvenţei de vibraţie, a lor şi a planetei. Legea atracţiei universale lucrează atât la nivel de grup cât şi individual. Prin practicile enumerate mai sus, fiinţa se conectează la sursa infinită de energie pozitivă care se va manifesta printr-o avalanşă de senzaţii şi trăiri înălţătoare. Tot astfel lucrează această lege şi în cazul în care se emit şi se menţin gânduri de teamă, de neîncredere, egoism, închistare etc.care, conectându-se la marea sursă a energiilor de tip asemănător, se va reflecta cu o putere amplificată, chiar copleşitoare, asupra celui care a iniţiat acest tip de gânduri şi frici. Consecinţa va fi că, cel de pe urmă se va confrunta cu situaţii tot mai severe, care-i vor scădea din ce în ce mai mult vibraţia.

20. Legile naturale care guvernează viaţa în acest univers sunt simple şi eficiente. Una din limitările de mentalitate, frecvent întâlnită în dimensiunea a 3-a, este tendinţa de a vedea foarte complicată orice încercare de a găsi o soluţie la o situaţie anume deşi, în realitate, lucrurile nu stau nici pe departe atât de grav iar soluţia este una uşoară şi imediată. În planurile mai înalte, aproape că nu există situaţii greu de abordat, greu de soluţionat. Totul se rezolvă printr-o minimă intervenţie (în general, la nivel de intenţie). Rezolvarea problemelor este cu atât mai lesnicioasă cu cât nu sunt lăsate să treneze. Veţi vedea toate acestea când veţi păşi în Epoca de Aur a planetei şi a omenirii.

21. Cu referire la economia mondială, aceasta se va menţie într-o situaţie precară până când lumea va înţelege că vechile mecanisme trebuie aruncate iar corupţia, drastic diminuată. Noile linii de dezvoltare a economiei nu vor mai fi compatibile cu actele de corupţie, înşelătoria, economia subterană. Instituţiile bancare, dacă vor să se redreseze, trebuie să renunţe la metodele cămătăreşti de tratare a celor care au relaţii cu banca. Până când lumea se va lămuri că tot răul pleacă de la Iiluminatii, se vor mai produce turbulenţe în sistemele bancare. Cei care au posibilitatea, este bine să aibă unele fonduri şi anumite bunuri, pe care să le poată folosi în perioada mai grea care se preconizează a exista (în principal din cauza lipsei surselor energetice).

22. În ceea ce priveşte recentele eforturi de a negocia un tratat de pace între Israel şi Palestina, considerăm că, în cele din urmă, vor cunoaşte un succes, deşi, până atunci vor mai fi incidente şi unele pierderi de vieţi omeneşti. Tensiunile pe întregul Orient Mijlociu, considerat a fi o cutie cu pulbere, de către mulţi lideri mondiali, nu vor degenera într-un război nuclear, deşi liderii taberelor adverse fac mult zgomot şi îşi arată, unii altora, sabia. Regiunea va mai cunoaşte izbucniri violente pe plan local, înclusiv în Afganistan şi ţări din zonă, unde creşte nemulţumirea populară faţă de precaritatea situaţiei lor. Pe acest fond de disensiuni în diminuare, lumea se va îndrepta spre pace şi acceptare.

23. Nu se întrevăd situaţii deosebit de tensionate la alegerile de luna viitoare din SUA deşi, un anume procent de surpriză poate exista, aşa cum s-a întâmplat cu câştigarea de către Obama a alegerilor prezidenţiale. Este important să se ştie că, spre deosebire de acea perioadă, America are un preşedinte care face parte din sistemul de propulsie a societăţii spre mult-aşteptata Epocă de Aur. Acelaşi lucru este valabil şi pentru alte ţări ale lumii, unde vor avea loc alegeri, la diverse nivele. Nu trebuie nici să vă aşteptaţi ca toţi candidaţii susţinători ai Noii Energii, să câştige în corpore. Mandatele celor nemerituoşi, incompatibili cu progresul omenirii spre Noua Epocă, vor fi scurte, din diverse dar, planificate motive.

24. Schimbările climatice reprezintă o preocupare serioasă, aşa că pentru nou-veniţii la mesajele mele, sunt bucuros să repet că tranziţia Pământului se va face beneficiind de un  climat moderat la nivel global. Este adevărat că temperaturile record şi erupţiile solare au crescut. Tot astfel, se poate observa o accelerare a topirii gheţarilor din regiunile polare, care vor provoca scufundarea unor insule mai mici. Toate fac parte din procesul de pregătire a ascensionării planetei care va reveni, apoi, la frumuseţea şi sănătatea de la început.
Întregul proces este monitorizat la nivel de univers de către fraţii noştri din alte lumi, care îşi vor utiliza tehnologiile pentru a face această trecere cât mai uşoară. De exemplu, s-a intervenit şi se operează în continuare pentru a diminua cât de mult efectele toxice ale marilor deversări de petrol din zona Golfului Mexic, pentru diminuarea poluărilor chimice de tot felul de pe planetă precum şi pentru a face imposibilă folosirea armamentului nuclear într-un conflic de proporţii.

25. Activiştii Illuminati încearcă să împiedice recunoaşterea oficială a prezenţei altor civilizatii pe Pământ. Pentru aceasta, depun mari eforturi de abatere a atenţiei spre evenimente provocate sau amplificate de ei, precum: cutremurul trecut din Haiti, ninsorile abundente din iarna trecută din Washington DC, inundaţiile din Pakistan, Uraganul Earl, unde şi-au pus în aplicare întregul lor arsenal distructiv, cu scopul de a se amplifica la maximum sentimentul de teamă şi nesiguranţă.
Spre neplăcuta lor surpriză, aceste evenimente s-au dovedit a fi oportunităţi extraordinare pentru milioane de suflete, care şi-au accelerat evoluţia şi, foarte multe dintre ele, şi-au încheiat ciclurile karmice, pregătindu-se pentru urgentarea creşterii spirituale. 
Deversările de energie negativă nu vor conteni nici în viitor, dat fiind faptul că întunecaţii nu renunţă la visul lor de a continua oprimarea planetei şi civilizaţiei umane.  Încă vor mai provoca "catastrofe naturale", însă Pământul nu este singur în demersul său de a accesa dimensiuni superioare; familiile noastre din univers vor sprijini corespunzător sistemul planetar al Pământului, diminuând drastic pagubele pe care întenţionează a le provoca întunecaţii.

26. În eforturile lor, Illuminati nu se limiteză doar la acest tip de evenimente; ei încearcă să convingă minţile mai uşor influenţabile, de necesitatea extinderii cu mai multă forţă a vilolenţei pe planetă. Familiile noastre din lumină monitorizează permanent aceste acţiuni şi manevre intervenind prompt când situaţia o cere. Cu toate acestea, echipajele din lumină nu pot interveni direct pentru schimbarea hotărârilor factorilor de decizie umani. Printre metodele folosite este aceea de perturbare a lanţului informaţioal, între decizie şi execuţie, alimentarea cu mai multă lumină a minţilor celor care iau decizii, făcându-i să conştientizeze pericolul pentru specia umană. Uneori, se impune ca unii factori decizionali, imposibil de convins, să fie aduşi în alt plan pentru a fi împiedicaţi să pună în aplicare planurile distructive, dictate de Illuminati.

27. În ceea ce priveşte necesitatea de a difuza pe posturile de televiziune a unor anunţuri de genul "Ei sunt aici şi au venit cu gânduri paşnice," nu s-a ajuns la o concluzie definitivă în ceea ce priveşte alegerea posturilor şi programelor care ar trebui să includă asemenea anunţuri.
Cei care au participat la aceste reuniuni în avans, au abordat şi problema zonelor şi locurilor unde ar fi cel mai bine să se producă aterizarea unor ambarcaţiuni cu soli ai civilizaţiilor din univers. S-a discutat despre faptul că debarcările ar trebui coordonate de către trimişii la faţa locului care să sincronizeze momentele favorabile în ceea ce priveşte frecvenţa de vibraţie a locului, starea de pace din zonă, imposibilitatea oponenţilor de a interveni, precum şi evitarea oricăror incidente care să producă evenimente nedorite sau să pună în pericol viaţa celor care vor fi prezenţi la debarcări. Trebuie ţinut cont de posibilele încercări ale reprezentanţilor Illuminati care ar avea ca scop panicarea oamenilor, prin înscenări care să convingă de ‘’întenţiile agresive ale invadatorilor’’. 
Alte metode posibile de deturnare ar putea viza aruncarea în derizoriu a evenimentului, lansarea unor anunţuri prin care să se susţină că tot ceea ce se vede este doar o hologramă menită să inducă lumea în eroare.
 
28. Multe alte posibilităţi şi soluţii sunt propuse şi dezbătute, astfel că, în acest moment, nimic nu a fost hotărât. 
 Oricum, necesitatea unor vizite ale unor echipe ET este clară şi de actulitate, dat fiind faptul că timpul liniar presează, pentru ca trezirea unor mase importante de oameni să se producă în timp util, pentru a nu se pierde situaţia favorabilă din anul 2012, când Pământul se va afla în cea mai favorabilă poziţie pentru a ascensiona, părăsind dimensiunea a 3-a.  


Mergeţi înainte cu bucurie şi fără teamă, ştiind că sufletele luminate din acest univers sunt alături de voi împreună cu dragostea infinită şi veşnică a lui Dumnezeu.                     


Matei, prin Suzanne
SURSA: www.matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu