Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 septembrie 2010

CLINICA EXTRATEREŞTRILOR(5)

Autor Adrian Dvir
(continuare)

LIPSA LOR DE SENSIBILITATE

În mai multe rânduri, am putut discerne clar o lipsă de sensibilitate a lui X3. De exemplu când mi-a aplicat un tratament fără a-mi explica, nici măcar vag, în ce anume consta. Aceasta m-a determinat să ajung la o concluzie eronată, ceea ce mi-a provocat o stare de încordare psihică considerabilă. Când mi-am dat seama că ei ar fi putut uşor evita acea situaţie, am protestat. X3 n-a înţeles că eu eram afectat. Mi-a argumentat că nu erau obligaţi să-mi spună totul. 
Se pare că sistemul emoţional al lui X3, şi a celor de pe planeta sa, este diferit de cel al fiinţelor umane. Sistemul lor nervos este altfel alcătuit decât al nostru. 
X3 era incapabil să înţeleagă de ce eram tulburat. 
După ce i-am explicat motivul, a admis că el nu era familiarizat cu psihicul uman.
Pe data de 13 aprilie am aflat că X3 tocmai a terminat un curs rapid de psihologie umană. După absolvire, el a înţeles că doctorul, la nevoie, trebuie să fie şi un bun psiholog.
Adrian: Acum, că ai terminat acest curs, poţi gândi altfel?
X3: Cred că voi explica şi voi implica mai mult pacientul în ceea ce urmează să se facă.
Adrian: Unii dintre pacienţii cu afecţiuni serioase, când se apropie de Vindecător, pot deveni extrem de stresaţi.

Pe data de 19 aprilie 1997, X3 ne-a cerut să-l numim, pe viitor, Dov.
Adrian: De ce ai ales numele Dov, care în alfabetul Hebrew înseamnă bere?
X3: Este numele unei constelaţii.
Adrian: Ştii ce e berea?
X3: Nu!
(I-am dat o picătură de bere)
X3: Aceasta înţeapă!?
Adrian: Da. 
Te rog, vorbeşte-mi despre nava voastră spaţială.
X3: Există trei mărimi fundamentale de nave spaţiale.
Cea mai spaţioasă este ca un depozit imens.Această sală este centrul comunicaţiilor internaţionale; acolo se află tabloul de distribuţie energetică, şi mai are diverse alte funcţii.
Nava de mărime mijlocie este folosită, printre altele, ca spital. Este amplasată în atmosferă.
Nava spaţială mică se utilizează mai cu seamă ca mijloc de transport.
Adrian: Câte săli de operaţie sunt în spitalul navei spaţiale?
X3: Sunt trei, dar în prezent numai una este în stare de folosinţă; celelalte două sunt în renovare. Grupul meu medical împarte salonul de operaţii cu grupurile implicate în cercetări geografice şi include şi studiul animalelor. Serialele voastre de la Tv.-Star Trek- sunt o amintire vagă a realităţii noastre, în special privind varietatea creaturilor. Cel care a creat serialul, trebuie să fi primit inspiraţia de la noi.
Chaya: Unde ai văzut serialele Tv?
X3: La televizorul vostru de acasă.
Spuneţi-mi, v-ar plăcea să mai vizitaţi planeta Sirius? Avem un zbor regulat şi vă pot lua cu mine.
Adrian: Da, dar dacă ne arăţi din nou aeroportul.
X3. Mi-ar plăcea să vă duc într-un loc echivalent cu o grădină zoologică de aici de pe Pământ.

Adrian: Îmi poţi spune cum se realizează interdependenţa calculatorului vostru?
(Alien a trecut peste întrebarea mea crezând că doream o explicaţie despre funcţionarea coputerelor lor, şi aceasta ar fi fost o informaţie cenzurată).
Adrian: În sensul relaţiei om-maşină!
X3: Noi îi vorbim. Calculatorul ’’vorbeşte’’ o limbă standard, cunoscută în toate lumile avansate.Cel ce foloseşte computerul trebuie să cunoască această limbă. Mâinile se odihnesc pe ceva asemănător unor clape care sunt apăsate; atunci poţi vorbi cu el aşa cum o faci cu oricare persoană.
Adrian: Calculatorul cunoaşte şi alte limbi?
X3: Da. Actualmente, noi am învăţat mai multe exprimări ale calculatorului, inclusiv în Hebrew.
Chaya: Atunci când Aliens au venit pentru prima dată la noi, vorbeau în Shabbat. Hebrew suna amuzant, mai ales că făceau şi o serie de greşeli de exprimare.

Pe data de 26 aprilie1997 eu am suferit un tratament medical la clinca din casa lui Chaya. Printre cei prezenţi erau: X3, Gideon, Maza, Natan, Shamaza şi un supraveghetor transparent.

***
Adrian: Un prieten de-al meu – care are drept hobby astronomia – mi-a spus că Sirius face parte din sistemul nostru stelar. Spunea că se află la câţiva ani lumină distanţă. X3, poţi să-mi spui cât timp ar lua o călătorie spre Sirius (Stea numită de noi şi Luceafărul de Zi)?
X3: Pentru timpul nostru, sunt necesare 3 săptămâni, dus-întors.
Adrian: Atunci, cum ai reuşit să ne duci, pe mine şi pe Chaya, într-o călătorie completă (dus-întors) pe Sirius, într-o singură noapte?
X3: Pentru că voi v-aţi aflat atunci într-o stare de conversie, astfel că pe scara timpului vostru, era vorba doar de câteva ore de mers.
Adrian: Cu acel mers înainte, cu practica voastră de conversie a timpului, se pare că timpul Entităţilor Aliens aleargă mai repede decât timpul nostru.
X3: Dacă pământenii ar avea o navă ca a noastră, ar putea ajunge pe Sirius în câteva zile.

GUVERNAREA

Adrian: Ce tip de guvernare se află pe Sirius?
X3: Este ceva de felul Senatului din Roma antică. Un comitet format din bărbaţi înţelepţi. Deci, cei mai vârstnici şi mai înţelepţi sunt membri Comitetului de Guvernământ. Autoritatea lor este o consecinţă a înţelepciunii şi cunoştintelor fiecăruia dintre ei. Prin urmare, nu prin alegeri generale democratice. Dintre ei se alege un conducător, ales, de această dată în mod democratic, de ei înşişi.
În general, democraţia tinde să se transforme în anarhie. Orice este posibil în democraţie.Guvernarea înţelepţilor este mult mai stabilă.Aceasta a făcut ca pe Sirius să nu mai existe războaie. Comitetele împart cu plăcere treburile ţării, pe tipuri de activitate necesare şi utile precum: arheologii, care fac săpături pe plnetă şi în jurul ei, ecologiştii care fac cercetări pentru a asigura prosperitatea şi sănătatea populaţiei etc.
Adrian: Bazaţi pe experienţa voastră cu diferitele civilizaţii, aţi ajuns la concluzia că eradicarea războaielor depinde de gradul de civilizaţie?
X3: Depinde de organizarea populaţiei. Pe Sirius, de exemplu, populaţia este foarte unitară şi aceasta se datorează lipsei războaielor. Populaţia de pe Terra nu este omogenă. Există multe rase şi multe naţiuni şi aceasta este sursa principală de conflicte. Înafară de aceasta, pământenii au şi o înclinaţie spre războaie. Fiecare se luptă cu fiecare. Dar în următorii ani, populaţia planetei voastre se va transforma radical, şi atunci vor fi create condiţiile unei debarcări masive a Alienilor.
Adrain: David Ronen,un cercetător al fenomenului UFO, doreşte să scrie nişte reportaje despre voi. Apare însă problema verificării veridicităţii informaţiilor. Aici este un punct slab al realităţii UFO.
X3: Îmi pare rău că trebuie s-o spun, dar este un adevăr. Noi însă trebuie să respectăm instrucţiunile pe care le primim de la Consiliu. Lucrăm în echipe medicale cu cei de pe Pământ dar nu ne putem arăta omului obişnuit.
Adrian: Dacă aşa stau lucrurile, de ce vă simţiţi obligaţi să ne avertizaţi?
X3: Consiliul este interesat să promoveze ideea că Aliens există şi că ei ajută pămîntenii prin vindecări. Expunerea este în program dar printr-o desfăşurare graduală, pentru ca lumea să se obişnuiască cu această realitate. Consiliul consideră că oamenii obisnuiţi, în marea lor majoritate, nu sunt pregătiţi să accepte prezenţa fizică a Aliens. Atitudinea tipică a pământenilor este:'’ împuşcă tot ce mişcă!’’
Adrian: Nu crezi că anunţul oficial al faptului că nu suntem singuri în Univers, ar avea drept efect reducerea numărului de războaie şi a urii dintre naţiuni?
X3: Da, însă atunci oamenii ar putea porni război contra Entităţilor Aliens. De aceea, înainte de debarcare, se vor trimite telepatic radiaţii, pentru calmarea psihică a populaţiei, în scopul creării unei atmosfere cît mai paşnice.
Adrian: Intenţionaţi să aduceţi clinicile pământene la acelaşi standard cu cele de pe navele voastre spaţiale?
X3: Este ceea ce facem acum.Scopul este să putem pune la dispoziţie grupul nostru medical Pământului. Să putem folosi aceleaşi echipamente în sala de chirurgie la fel cu cele de pe navă. Echipamentele şi instrumentalul nostru sunt foarte avansate. Ele au fost fabricate într-o foarte îndepărtată galaxie, ţinându-se cont de condiţiile speciale de pe navă, în ceea ce priveşte greutatea care trebuie să fie cât mai mică. Ca un asemenea echipament să fie funcţional şi pe Pământ, trebuie să i se aducă modificările corespunzatoare. La asta lucrăm noi acum. Echipamentul este adaptat la comanda şi sugestiile noastre pentru a fi deplin utilizabil pe Pământ. Deja acest echipament a fost trimis la fabricant. După testare în condiţiile de aici, de pe Pământ, echipamentul este retrimis la fabricant cu observaţiile de rigoare şi rezultatele testărilor, pentru retuşurile finale. 
Depunem eforturi pentru a obţine rezultate de performanţă şi în ceea ce priveşte transplantul de rinichi. Acesta este obiectivul cel mai important al acestei perioade. 
Există o problemă legată de imposibilitatea de a transporta oamenii bolnavi de pe plnetă pe nava spaţială, din cauza riscului transferării unor boli pe navă, dat fiind faptul că unele tratamente utilizate la voi n-ar putea fi utilizate pe navă din cauza unor eventuale contaminări chimice sau biologice.
Adrian: Când estimaţi că veţi fi gata pentru transplantul de rinichi la om, în condiţiile Pământului?
X3: Probabil în cîteva luni de zile.

Adrian: Aliens au aceeaşi structură ca a noastră?
X3: Nu. Sunt diferenţe importante, în ciuda aparenţelor generale care par a fi similare.
Adrian: Voi sunteţi alcătuiţi din aceiaşi aminoacizi ca şi noi?
X3: Nu.
Adrian: Structura de bază a ADN-ului vostru are tot ca la noi patru blocuri?
X3: Nu. Unele fiinţe Aliens pot avea între 6 şi 12 blocuri de baza ale ADN-ului lor. Depinde de specie şi planeta de unde pronvin. Există unele similitudini dar şi importante diferenţieri.
Adrian: Medicii ET au trebuit să urmeze un curs de anatomie umană, înainte de a veni aici să trateze?
X3: Da. Noi studiem diferite aspecte ale medicinii, timp de 6-7 luni, cum ar fi fiziologia şi anatomia umană precum şi limba şi cultura oamenilor. Astfel, cei care au venit să lucreze în Israel învaţă limba Hebrew şi istoria poporului vostru.
Adrian: Pentru cunoaşterea medicinii umane, câ timp trebuie să studieze un medic de la voi?
X3: Cam doi ani şi jumătate, studiu intensiv.
Adrian: Cum aţi adunat înformaţiile de studiat la aceste cursuri?
X3: Fiecare echipă de cercetare a contribuit cu datele adunate de ea în practica medicală umană.
Adrian: Aţi folosit şi cărţile de medicină care apar pe Pământ?
X3. Da, însă numai la modul general general, deoarece metodele voastre de tratament sunt mult depăşite. 
În special, noi studiem despre maladiile care pot fi întâlnite, concepţiile acceptate, denumirea medicamentelor etc.
Adrian: Pacienţii de la voi sunt tot atât de sensibili ca oamenii, au şi ei emoţii în timpul operaţiei chirurgicale, aşa ca la noi?
X3: Metodele noastre de tratament sunt oarecum asemănătoare dar noi folosim o materie diferită, şi deci, medicaţia trebuie să fie diferită. În chirurgia pe Aliens noi folosim anestezia generală iar pacienţii pot asista la manevrele chirurgicale, pe când oamenii nu pot. Lucrul pe Aliens este mult mai facil din cauză că trupurile lor sunt mai grele (mai dense). Corpul uman este mult mai delicat şi trebuie tratat cu multă atenţie, fără a avea o marjă de eroare permisă, prea mare. De exemplu, o opraţie, oricât de complicată, pe un corp de Alien, poate fi întreruptă şi continuată ulterior, fără riscul unor complicaţii, ca în în cazul omului. Corpul de Ailen este mai simplu şi mai puternic.

Pentru conformitate, (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu