Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 august 2010

Energiile lunii august 2010


(05.08.2010, channeler Kate A. Spreckley)

Procesele energetice incepute in luna iunie au continuat, facând ca luna august să devină perioada de activitate energetică maximă a acestui an. În primele două săptămâni ale lui august vom experimenta efecte puternice la nivel planetar, care se vor focaliza pe Marea Cruce Cardinală, ce se va forma pe 7 august.

In această Mare Cruce, patru grupuri de planete îndepartate vor aparea ca ocupand fiecare un colţ de cer. Jupiter şi Uranus, în Berbec se vor afla in opoziţie directă cu grupul format din Saturn, Venus şi Marte, care se vor afla in Balanţă. Pluto, în Capricorn, va fi în opoziţie directă cu Luna, aflată in Rac.
Fiecare planetă va fi un semn Cardinal - Berbec, Balanţă, Capricorn si Rac, creând astfel o perfectă Cruce Cardinală.
Marea Cruce Cardinală arată că veţi experimenta un timp al marilor schimbări. Veţi primi în dar abilitatea de a vă putea adânci in fiinţa voastră care să vă ajute să vă re-creaţi viaţa pe alte coordonate, bazate pe adevărurile adânci, care v-au fost relevate prin aliniamentele astrologice ale ultimelor câteva luni.

Energiile recepţionate de voi în perioada alinierii planetelor, sunt direcţionate şi concentrate spre sinele vostru şi spre unele aspecte ale vieţii voastre, care au nevoie imperioasă de vindecare, schimbare sau transformate. Aceste energii vă ajută să scoateţi la suprafaţă problemele vechi, îngropate adânc în fiinţa voastră, pentru a le recunoaşte ca fiind ale voastre; binecuvântaţi-le şi mulţumiţi-le pentru că v-au fost de ajutor cândva după care, eliberaţi-le.

Această acţiune de lichidare a problemelor rămase în suspensie, din această viaţă sau din altele, vă pregăteşte pentru o creştere mai rapidă a conştiinţei, o eliberare de trecutul care v-a incărcat cu tot felul de probleme pe care le-aţi cărat cu voi, împovărându-vă şi făcându-vă să nu progresaţi prea mult. Prin această curăţare şi vindecare a sufletului vostru, vă veţi creşte frecvenţa de vibraţie. O fiinţă eliberată de tarele faptelor trecute, îşi va putea umple sufletul cu iubire, pace, echilibru şi armonie. Deasemenea, energiile Marii Cruci Cardinale din 7 aug. 2010 vă pot ajuta să vă mutaţi la niveluri superioare de conştiinţă iar în viaţa voastră cotidiană să aveţi mai multă bucurie, spontaneitate, creativitate şi entuziasm.

Energiile care v-au fost trimise în ultimele câteva luni, v-au crescut puterea şi voinţa de a vă elibera de trecut, de vechile energii, reconectându-vă la centrul inimii voastre pentru a redescoperi virtuţi precum UMILIMŢA şi COMPASIUNEA. Schimbările acestea pot fi, la unii dintre voi, dramatice (in viaţă şi în conştiinţă), la scară mondială însemnând iniţierea unor schimbări structurale de mare anvergură, atât la nivel material cât şi spiritual.

Faza de Lună Nouă, din 10 aug. prinde satelitul planetei în LEU, aceasta însemnând o influenţă energetică benefică, strălucitoare care va trezi aspectul creativ al oamenilor. Este bine ca omul să-şi amintească, măcar în preajma cestei date de acest nestemat, UMILINŢA.

Faza de Luna Plină, de pe 24 august, în Fecioara / Peşti. Va fi un moment foarte favorabil pentru vindecare.Luna Plină vă va spori puterea de a uni lumea voastra interioară cu realitatea fizică.

Evenimentele astrologice care au început să apară din iunie 2010 sunt de o importanţă aparte pentru viitorul omenirii şi al planetei. Aceste energii sunt fundamentale pentru schimbarea de conştiinţă avută în vedere pentru anul 2010. Impactul care se va produce asupra umanităţii care a acceptat schimbarea, va avea efecte şi asupra generaţiilor viitoare şi aceasta trebuie să vă responsabilizeze şi mai mult.

Alegeţi onestitatea, umilinţa, compasiunea şi iubirea! Renunţaţi la ură, lăcomie şi necinste, dacă vreţi să vă fie bine vouă şi să puneţi o cărămidă solidă la crearea viitorului generaţiilor viitoare!

Sursa : http://www.spiritpathways.co.za

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu