Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 august 2010

Ceva monumental este pe punctul de a se întâmpla.



Comunicari la Conferinţa de la Vancuver
(23/25 Iul.2010, prin Flordemayo)

Permiteţi-mi să vă comunic ceea ce susţin reprezentanţii civilizaţiei Maya. In anul 2012 se încheie un ciclu a tot ceea ce înseamnă viaţă pe această planetă. In perioada 1985-2012, se produce un transfer enorm de energie cosmică spre Pământ.

Omenirea simte că ceva i se pregăteşte, dar nu înţelege clar despre ce este vorba.

Pe de altă parte, acţiunile distrugătoare ale omului faţă de natură au crescut, practic puţine locuri din lume rămânând neatinse de furia, lăcomia şi nesăbuinţa oamenilor. Contaminarea aerului, apei, solului de către om a cunoscut o amploare fără precedent. Consecinţele acţiunilor agresive ale omului faţă de natură se resimt tot mai frecvent si mai puternic.
Astfel, vânturi puternice, tornade, alunecări de teren, inundaţii, incendii, secetă, au loc zilnic în diverse locuri ale lumii.
Pentru a da un exemplu, în nebunia lui acaparatoare şi grandomană, omul nu se mulţumeşte cu o singură sursă de poluare în familie; fiecare membru al familiei se consideră îndreptăţit să posede o maşină, astfel că, deseori, familia are 3,4 sau 5 maşini.

Civilizaţia Maya a vorbit despre această perioadă la care a ajuns acum omenirea. In predicţiile lor, mayaşii vorbesc despre 7 zile de întuneric care va cuprinde planeta. Când aceasta se va produce, multă lume, şi anume cei care nu vor fi atins un nivel spiritual corespunzător, adică cei care refuză să se trezească, preferând să rămână în paradigma dimensiunii a 3-a, vor avea comportari dezechilibrate, vor deveni haotici umblând fără ţintă.
Vă garantez că nu va fi însă vorba despre sfârşitul lumii. Aceasta înseamnă cu adevărat că, în acord cu previziunile Maya, planeta şi omenirea se vor îndrepta spre o nouă dimensiune, va începe o nouă perioadă existenţială, diferită de ceea ce a cunoscut omenirea până acum.
Pentru acel moment, voi toţi trebuie să vă pregătiţi. Fiecare fiinţă umană este necesar să realizeze o conexiune puternică şi stabilă cu Spiritul său Inalt şi cu Dumnezeu. Fiecare om are experienţa sa particulară în ceea ce priveşte modul în care îl percepe pe Dumnezeu. Pentru a stabili această conexiune cu Divinitatea, trebuie să credeţi cu ardoare înTatăl Ceresc şi să practicaţi o devoţiune profundă faţă de el. Fără această dăruire totală, nu veţi putea stabili o legătură clară şi durabilă cu Dumnezeu şi nu-i veţi simţi prezenţa.
SURSA: www.greatmystery.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu