Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 iulie 2010

UN MESAJ DE LA ARCTURIENI


(2 July 2010, prin Deb Graves)

Ultimele săptămâni ale acestei luni vă vor da senzaţia pe care aţi avea-o dacă aţi circula pe rotile pe o pantă abruptă.
Începând din Iunie, aţi simţit ca aţi avut starea cuiva care urcă un munte şi , în sfărşit, ajunge în vârf printre primii. Mai cu seamă, 12 şi 13 Iunie (Lună plină), aţi putut trăi euforia încheierii escaladării muntelui.

Acesta a fost doar începutul variaţiilor de stări trăite. Lunile Iulie şi August vor accentua aceste stări ca urmare a recepţionării pe Pământ a noi şi importante cantităţi de energie cosmică. Aceste energii vor avea impact atât asupra voastră cât şi asupra planetei însăşi. Toate aceste manifestări (neplăcute, la nivelul planului fizic) au fost planificate şi sunt absolut necesare continuării evoluţiei sistemului planetar spre dimensiuni superioare. Reţineţi că după trecerea acestei perioade de puternice frământări şi manifestări, veţi trăi sentimente înalţătoare de speranţă, înţelegere şi aprobare.

După această perioadă, fiecare dintre voi va observa modificări în fiinţa sa, lumina sa va creşte, puterea de concentrare va fi mai mare şi vă va fi mai clar drumul pe care ar trebui să-l urmaţi. Aceste schimbări ar putea fi o provocare pentru mulţi şi, de aceea, vă sfătuim să rămâmeţi centraţi şi echilibraţi. Impărtăşiţi-vă trăirile şi experienţele cu cei aflaţi pe calea evoluţiei spirituale; aceasta vă va ajuta să înţelegeţi că nu sunteţi singur şi vă va da curajul de a continua strădania de a creşte în spirit. Noi vă va vom asista în ceea ce faceţi, cu condiţia să ne cereţi.

Acceptaţi ca pe o necesitate a purificării şi schimbării, situaţiile în care natura se dezlănţuie, cum ar fi, de ex. inundaţiile. Primiţi cu calm şi încredere ceea ce se întâmplă cu voi şi în jurul vostru. Fiţi înţelegători cu voi înşivă şi odihniţi-vă ori de câte ori aveţi posibilitatea.
Citiţi cărţi sau informaţi-vă din surse care vă liniştesc mintea şi sufletul. Fiţi informaţi asupra a ceea ce se întâmplă în lume şi încercaţi să înţelegeţi cât mai exact şi mai cuprinzător toate evenimentele. Tot ceea ce se întâmplă pe planetă se desfăşoară după un plan divin, şi toate evenimentele din lume au legătură între ele. Urmărind cu atenţie desfăşurarea evenimentelor puteţi chiar să anticipaţi, într-o anume măsură, ce urmează să se întâmple. Veţi avea satisfacţia să constataţi că fluxul evenimetelor nu vă ia prin surprindere, chiar dacă viteza cu care ele se derulează este apreciabilă.

Noi vă iubim şi vă vom asista la fiecare pas pe care-l faceţi, în această perioadă de profunde transformări.

Multă dragoste şi binecuvântări!
Arcturienii.

Sursa : bluerayhealing.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu