Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 iulie 2010

COMUNICARE DE LA Arhanghelul ANAEL

(12 Iunie 2010, prin Somoş Luz em Ação)

Întrebare
: Sunt undele electromagnetice într-adevăr dăunătoare?
Anael
: Iubiţilor, abilitatea voastră de conştientizare vibraţională în cadrul Unităţii depăşeşte tehnologia obţinerii vibraţiilor electromagnetice aflate în atmosfera planetei. Abilitatea voastră de a pătrunde în propria esenţă, vă asigură capacitatea de a transcede cîmpurile frecvenţelor produse prin tehnologii de către om, câmpuri care reprezintă o poluare electromagnetică importantă şi foarte reală, în prezent. Eu nu afirm că aceste câmpuri poluante (create de om) nu sunt dăunătoare, dar spun că nivelul vostru de conştiinţă vă permite să le transcedeţi astfel încât să nu vă afecteze fiinţa.

Intrebare
: Este rugăciunea un obstacol în calea creşterii conştiinţei?
Anael:
Iubiţilor, depinde de ceea ce numiţi voi rugăciune. Rugăciunea Inimii duce la creşterea conştiinţei celui care o practică. Însă, rugăciunea repetată ca o litanie religioasă, controlată de minte şi netrecută prin inimă, nu vă creşte conştiinţa, dimpotrivă, întăreşte numai convingerile dualiste.Vorbele spuse din belşug în timpul ceremoniilor religioase nu sunt decât ritualuri emise şi controlate de către minte, şi nu aduc niciun beneficiu. Inima trebuie să fie forţa motrice în această acţiune.Când conştiinţa se apropie de inimă, rugăciunea devine un act de graţie. Totul depinde de intenţie. Eu nu pot spune, deci, dacă rugăciunea poate deveni un obstacol în creşterea spirituală, decât atunci când ea rămâne controlată de minte. Intr-o meditaţie profundă, rugăciunea poate să vă aducă în dialog cu Divinitatea.

Intrebare
: Aprobi punctul de vedere că moartea corpului fizic este încetarea respiraţiei şi vibraţiilor?
Răspuns
: Iubiţilor, nu este o moarte reală, ci o moarte ‘’minoră‘’(aparentă). Acest proces este în întregime în concordanţă cu ceea ce apare în timpul schimbărilor de conştiinţă, care corespunde cu oprirea sau încetinirea respiraţiei. În timpul meditaţiilor profunde activitatea pulmonară se poate reduce drastic, chiar total, pentru o perioadă anume, ceea ce echivalează cu o moarte ‘’minoră’’. În aceste momente respiraţia continuă doar la nivel de celulă.

Întrebare
:Cele trei zile de inversare a polilor vor fi înainte de 29.Sept. ?
Anael: Iubiţilor, veţi fi avizaţi şi vi se va comunica prin Sfânta Maria, la nivel individual dar şi colectiv, despre cele trei zile, înainte cu 72 de ore ca schimbarea să se producă. Fiecare persoană va auzi în sufletul său această comunicare făcută de Maria. Până la acel moment, desigur, vor există şi manifestări (sub diverse forme) ale Arhanghelilor, diferitelor Consilii, Conclavuri şi Forţelor Intergalactice de Lumină care să vă sensibilizeze şi atenţioneze asupra a ceea ce va urma. Dar, acum noi nu suntem încă pregătiţi să demarăm acest proces şi nici conştiinţa umană nu este suficient de ridicată pentru această recepţie. Numai, Maeştrii Confederaţei Intergalactice şi Sfânta Maria sunt gata pentru această acţiune, care se va desfăşura în cea de a 3-a dimensiune. Maria ar putea face anunţul în orice moment, în această perioadă cuprinsă între lunile iulie şi sfârşitul lunii septembrie anul acesta. Ea va decide când va face comunicarea.

Intrebare
:Catalepsia care se va produce la oprirea din rotaţie a Pământului, va fi resimţită de toată lumea sau doar de anumite persoane ?
Anael:
Iubiţilor, starea aceasta va cuprinde toată umanitatea însă modul exact cum va fi resimţită va depinde de fiecare individ. Cei care vor şti, la acel moment, despre ce este vorba, la trezire, vor avea o stare de linişte, de încredere şi aşteptare calmă, în timp ce fiinţele nelămurite, sau care au refuzat să creadă, vor fi foarte agitate, chiar înspăimântate, alergând în toate direcţiile, în căutarea unor locuri de refugiu ''mai sigure''. Pentru ele, starea de haos va atinge, poate, limite paroxistice. Precizez că aceste trei zile nu vor fi trei zile de întuneric, decât pentru cei care se vor afla în emisfera neluminată la acel moment, ceilalţi vor avea trei zile de lumină ; doar starea de ‘’hibernare’’ va fi comună pentru toţi.

Întrebare
: Dacă nimeni nu cunoaşte data, se poate afirma că acestea se vor putea produce peste două zile sau peste 1000 de ani ?
Anael: Iubitilor, ce dată vreţi? Nu confundaţi cele trei zile ale shimbării polilor cu ieşirea din existenţă a dimensiunii în care încă vă mai aflaţi, şi care nu sunt intercondiţionate. Nimeni nu cunoaşte ziua, nici ora, dar se cunoaşte limita maximă de timp în care se va produce evenimentul. Timpul maxim de existenţă a dimensiunii a treia, în care vă aflaţi, ar putea fi orcât (să zicem chiar 1000 de ani) dar inversarea polilor se va produce doar în maximum un an şi patru luni, de acum încolo.
În acest scurt interval (16 luni), momentul poate fi oricare, chiar şi astăzi.
Într-adevăr, nimeni nu ştie data, dar au existat calendare astronomice şi astrologice care au fost foarte reale şi exacte. Mayaşi, de exemplu, pe care voi i-aţi considerat o civilizaţie primitivă, au trăit această ascensiune cu mulţi ani în urmă.Ei au lăsat calendare precise care, din păcate, au fost falsificate, ca date ; tot astfel, şi datele calendarului gregorian. Mayaşi au dispărut de pe Pământ brusc, fără să lase urme, iar lipsa de dovezi şi probe a intrigat şi intrigă lumea voastră ştiinţifică (Nota C.M.: în conformitate cu concluziile unor ezoterişti, mayaşii au plecat de pe planetă prin exod). Asemenea evenimente au şi vor mai avea loc în sistemul vostru solar. Şi în calendarul lumii terestre se vor repeta aceste evenimente.
Chiar acum există unele manifestări neobişnuite şi care nu pot fi negate. Spre exemplu, impactul pe care-l vor avea radiaţiile din centrul galaxiei, Alcyone, cu perioada sa de vârf care va începe pe 15 Aug.2010 şi se va extinde un pic peste un an de zile.

În această perioadă, orice eveniment neobişnuit va putea fi posibil, dar nu putem preciza ziua când va avea loc. Aceste evenimente programate vor fi evidente şi imposibil de ignorat de către cei care ar dori s-o facă. Până atunci, toţi vulcanii planetei vor deveni activi, unele oceane îşi trăiesc ultimele zile ale existenţei lor (aşa cum o anunţa şi Sf.Ioan, cu 2000 de ani în urmă, în Apocalipsă).
Totul se va produce ca urmare a interacţiunilor dintre forţele cosmice iar scopul este incheierea acestei iluzii a dimensiunii a 3-a, care a durat destul în sistemul vostru planetar.
Acest lucru poate să apară într-o clipă, sau mai poate dura ceva timp, dar nu prea mult. Credinţa multora este că viaţa pe Pământ se desfăşoară de mii de ani cam la fel, poate cu mici modificări. Pentru aceştia, o schimbare radicală, doar în câteva ore sau clipe, pare de neconceput.

Întrebare
: Ce se poate spune despre valurile (tsunami) de peste 30 de metri?
Anael
: Iubiţilor, o serie de fenomene noi apar acum în matricea dimensiunii voastre, 3D. Între acestea, putem menţiona trezirea în masă a vulcanilor şi poluarea subacvatică provocată de scurgerile de petrol, gaze etc prin faliile care apar pe fundul oceanelor. Multe schimbări au loc în prezent în acest sistem solar, nu doar pe Pamant, şi această activitate efervescentă anulează izolarea în care tindea să rămână acest sistem faţă de univers şi cosmos. Aceste modificări în curs afectează întreaga conştiinţă de pe Pământ. Astfel, Pământul intră într-o perioadă de expansiune dimensională şi de transformare nu numai în plan spiritual dar şi fizic, material. Raza şi circumferinţa Pământului în expansiune au legătură directă cu creşterea în volum a nucleului Pământului corelat cu modificările Soarelui vostru. Aşa că valurile foarte înalte sunt consecinţe fireşti ale acestor mişcări seismice.

Întrebare
: Îl vom vedea pe Hercobulus de pe Pământ?
Anael
: Iubiţilor, Hercobulus este vizibil pe cer, dar nu cu ochiul liber, din 15 August 2009. (Această dată este memorabilă deoarece corespunde momentului în care Lumina Divină a învins întunericul). Cu toate acestea, unii dintre voi pot avea percepţii în infraroşu ale unui soare în agonie, care se apropie de momentul morţii. (Această stea poate fi văzută numai cu aparatură pentru raze în infraroşu şi telescoape). Apropierea contribuie esenţial la producerea unora dintre schimbările globale de pe Pământ. Mulţi îl confundă pe Hercobuluis cu Nibiru.

Întrebare
: Care este diferenţa dintre Nibiru şi Hercobulus ?
Anael:
Nu este vorba de acelaşi corp ceresc. Sunt două corpuri diferite. De fapt, Nibiru este o navă cosmică, (deci un corp artificial) locuită de fiinţele cunoscute de voi sub numele de Annunaki, şi care au intervenit pe Pământ, conduşi fiind de liderul lor Yaldebaoth (acelaşi personaj rămas în istoria voastră antica sub denumirea de Iehova, pentru o religie, sau Allah, pentru altă religie). Alţii l-au asimilat cu Lucifer. Civilizaţia acestei nave sferice a instalat pe planeta voastră forţele gravitaţionale, dualitatea (Nota C.M.: aceasta s-a realizat prin scăderea drastică a vibraţiei sistemului planetar), şi a încarcerat lumea voastră, aşa cum a mai facut-o şi cu alte 90 de lumi, de pe diverse planete. Se poate spune că este responsabilă pentru implementarea dimensiunii a 3-a pe Pământ şi, implicit, izolarea (insularizarea) acestui sistem planetar faţă de UNU. Această navă Nibiru a fost deviată de la cursul ei de către civilizaţiile avansate (şi divin intenţionate), anul trecut, în August, şi nu mai este în apropierea Pământului. Există, totuşi, în prezent, o altă navă, aceasta însă din Lumina divin-vibraţională, numită (prin confuzie) tot Nibiru. Astfel că, de fapt, sunt două Nibiru, absolut distincte şi cu traiectorii de deplasate cosmică diferite. Există fiinţe interesate să menţină această confuzie care corespunde intenţiilor lor. Pentru a concluziona, există două Nibiru (sau Neberu) şi un singur Hercobulus. Nu există nicio legătură şi nicio relaţie directă între Hercobulus, Nibiru sau Neberu.

Întrebare:
Poţi comenta sintagma: "Cei care sunt ultimii vor fi primi"?
Anael:
Iubiţilor, aceasta poate fi cel mai bine înţeleasă şi interpretată pe diferite niveluri. O interpretare ar fi din punct de vedere vibraţional. Mulţi oameni au fost transformaţi şi trăiesc în Unitate de aproape 30 de ani. Ei sunt acum în vârstă. Există, de asemenea, astăzi un număr mare de fiinţe umane care s-au trezit sau sunt în procesul de trezire, aflându-se cel mai aproape de a realiza această trecere în noi dimensiuni. Cei mai vechi vor fi responsabili pentru instituirea unor noi reguli de viaţă în dimensiunea a 5-a. Ulterior, ei vor alege să se unească şi să trăiască în grupuri pentru a primi lecţii diferite proprii pentru nivelul vibraţional la care se pot afla.

Întrebare
: Biblia spune că Satana va fi încătuşat timp de 1000 de ani, după care, va fi eliberat. Ce înseamnă aceasta?
Anael:
Iubitilor, aceasta este o concluzie foarte literală a ceea ce Sf. Ioan a scris în Apocalipsă. Sri Aurobindo a spus în mod clar că aceste scrieri trebuie interpretate mai întâi vibraţional şi nu literal.Toate peofeţiile sunt doar potenţialităţi care se pot sau nu realiza, dacă contextul se modifică. Potenţialităţile îşi păstrează valabilitatea şi pot fi confirmate doar în momentul în care toate condiţionalităţile au fost îndeplinite. Pâna la data scadentă orice profeţie rămâne pură speculaţie. Aşadar, nu este necesar să se răspundă la această întrebare şi nu este nevoie să încercăm să înţelegem ce se va întâmpla la momentul respectiv.

Întrebare
: Ce sfat ai da cuiva care îşi realizează cu greu sarcinile de servici ?
Anael
: Iubitilor, nu este sarcina mea de a vă instrui într-un anume sens, pentru a vă rezolva cu uşurinţă şi plăcere obligaţiile ce vă revin în munca pe care o prestaţi. In mod normal, rezolvările de succes au loc atunci când munca pe care o prestezi ţi se potriveşte, ceea ce te determină să lucrezi cu plăcere. Mai greu este de dat sfaturi astăzi tinerilor care trebuie să-şi aleagă domeniul în care să se pregătească, în contextul în care această lume, în forma actuală, va dispărea destul de curând.Totul se rezumă la nivelul de conştiinţă de la care se face alegerea. Te pregăteşti pentru o carieră care este aliniată şi răspunde unor comandamente materialiste, sau alegi să creşti spiritual, lăsând ca latura existenţială, la nivel fizic, să se realizeze de la sine? Fiecare trebuie să găsească calea lui proprie, în funcţie de nivelul său de vibraţie, de punctul în care se plaseză şi faţă de care se raportează, în panoplia conştiinţei universale. Prin urmare, nu se poate da un răspuns cu valabilitate generală.Totul trebuie particularizat în funcţie de nivelul şi aspiraţiile fiecăruia.

Întrebare
: Care este explicaţia senzaţiei de arsură pe care o resimt la nivelul frunţii sau parţii occipitale a capului?
Anael:
Iubiţilor, asta implică cele 12 puncte ale chakrei coroanei, aflată în creştetul capului.Există o zonă care cuprinde acest centru de forţă şi care poate avea o activitate vibraţională crescută în anumite perioade. Unele dintre aceste puncte sunt cunoscute de voi, despre altele veţi afla în această vară. Fiecare din aceste puncte are o funcţie spirituală precisă. Fiecare punct este conectat vibraţional cu o anumită parte a corpului vostru fizic. Până la sfârşitul acestui an, punctele radiante din partea occipitală a capului vor fi direct conectate cu punctul pe care eu îl denumesc Omega. Acest Omega va fi, deasemenea, direct conectat cu cerebelul astfel că abilitatea cerebelului va fi transmisă conştiinţei, pentru a elimina din structura fiinţei voastre şi conştiinţei voastre toate influenţele negative manifestate inconştient precum şi convingerile formate în timp, sub influenţa altora şi acceptate de voi fără întrebări. Aceste puncte vor fi implementate şi activate progresiv majorităţii celor evoluaţi, deci, şi ţie, în cursul acestei veri. In acest răstimp, în funcţie de vibraţiile ce se vor stabiliza, punctele respective vor primi abilităţile spirituale potrivite.

SURSA: http://www.autresdimensions.com


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu