Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 iunie 2010

Metatron: PORTALUL OM

(Partea a doua)

(19.06.2010, prin Tyberrion)

Numărul Pi

Raportul de aur este o constantă care oferă cheia înţelegerii Cosmosului, şi este conţinut într-o rezonanţă vibratorie a tuturor tipurilor de materie, deschizând calea către dimensiunile paralele şi planurile antimateriei. Ştiinţa voastră a dovedit, a constatat şi a experimentat că modelul geometric al numărului de aur, Pi, se regăseşte la orice scară, de la celulă la astru. Astfel, se poate spune că ‘’ ceea ce este sus este şi jos’’.

El oferă multiple căi de cercetare şi înţelegere, la care nivelul actual al ştiinţei voastre nu a ajuns încă.

Marele Cristal al lui OM

Marele cristal al lui OM, situat dedesubtul matricei portalului din Mt.Shasta, încorporează media de aur (dimensional şi valoric, raportul de aur) şi frecvenţa universului. El realizează aceasta prin rezonanţa multiplelor faţete şi unghiuri ingenios calculate şi realizate.

El există în timpul prezent dar conţine în structura sa elementele trecutului şi viitorului. Vă puteţi imagina cam ce înseamnă această realizare?

Planul terestru, aşa cum îl cunoaşteţi voi, este un vector de convergenţă a conştiinţei.

La nivelul vostru de percepţie, vă vedeţi planeta formată din zone acoperite de ape sau uscate, adică oceane şi continente. Insă, din perspectivă Metatronică, planeta voastră este divizată şi în funcţie de unitatea de timp şi localizarea în planul sferic al planetei. (Nota C.M.: longitudini şi latitudini). Astfel, totdeauna paralelele, în care este caroiat imaginar Pământul, fac parte din marea voastră realitate, chiar dacă nu le vedeţi.

Similar, toate epocile civilizaţiei voastre, toate vieţile pe care le-aţi avut cândva, se regăsesc mereu prezente în momentul de acum, chiar dacă la nivelul vostru de percepţie, nu sunt recunoscute de simţurile cu care operează dimensiunea 3D.

Cu adevărat, această panoramă extraordinară există în realitate, mereu şi etern prezentă simultan în momentul de ACUM.

Ceea ce le desparte este vectorul timp.

Există însă anumite breşe in faliile timpului care permit trecerea dintr-un timp în altul. Aceste portaluri, tunele, de trecere de la un timp la altul (de la o epocă la alta) sau de la o dimensiune la alta, există cu adevărat şi ele sunt utilizate în mod curent de către civilizaţiile avansate tehnologic şi spiritual.

Cristalul OM este unul dintre mijloacele prin care aceste posibilităţi pot fi utilizate.

Reţeaua cristalină

Cristalul OM a fost, cu certitudine, printre cele mai complexe cristale care s-au aflat în Templul de Cristal al Atlantidei. Aceasta nu înseamnă că celelalte cristale ale Templului erau de o importanţă şi complexitate minoră. Spre exemplu, Cristalul Vindecării, situat sub Muntele Maga în Arkansas are rolul foarte important de a distribui fasciculele luminoase către celelalte cristale răspândite pe întregul Pământ.

Nouă cristale din Templul Atlantidei, cristale construite de Arcturieni şi Sirieni, au fost transportate, folosind hipercapacitaţile sistemului de tunele aflat în interiorul planetei, în zone îndepărtate de Atlantida, în ultimele zile, înainte de catastrofă.

In această perioadă de mari transformări pe planetă, primul cristal reactivat a fost Cristalul Albastru al Cunoaşterii, situat în Vortexul Crystal din Arkansas.

Aceasta s-a întâmplat la deschiderea portalului, în data de 8-8-8 (Nota C.M.: 8 Aug.2008).

Prin reactivarea Cristalului Albastru, posibilităţile şi limitele cunoaşterii umane s-au extins mult.

A urmat activarea galeriei Cristalului de Smarald, în 9-9-9 (09/09/2009).

Apoi, Cristalul Vindecării şi Regenerării din Brazilia şi Cristalul Soarelui /Lunii (Sun-Moon) din Lacul Titicaca.

Toate aceste cristale vor fi implicate în Val OM, din perioada 19-23 Iunie 2010 (Momentul Solstiţiului), şi vor avea drept scop creşterea vibraţiilor Iubirii, Speranţei şi Puterii.

Cristalul OM va transmite vibraţii de valoarea 144 Hz.

Scurtă recapitulare a localizarii şi activării reţelei cristaline:

În Arkansas:

-Cristalul Albastru, al Cunoaşterii, 8-8-8,

-Cristalul de Smarald, al Vindecării, 9-9-9,

-Cristalul de Platinium, al Comunicării, 11-11-11.

În Bimini Bank:

-Cristalul de Foc Rubiniu, al Energiei,12-12-12,

In Brazilia:

- Cristalul de Aur, al Vindecarii şi Regenerării, 9-9-9 (în Mineas Gerais),

- Cristalul Violet, al Sunetului (în Bahaia), 10-10-10,

Muntele Shasta:

- Cristalul OM, multidimensional, 9-9-9,

In Bolivia:
- Cristalul Soare-Luna, al Luminii, 9-9-9 (Tiajuanaco-Lacul Titicaca),

- Cristalul lui Thoth, 12-12-12

Aceste cristale sunt de o importanţă enormă pentru planeta Pământ şi pentru umanitate. Ele pot fi comparate doar cu importanţa matricei planetei.

De fapt, ele servesc ca model pentru crearea unor noi pământuri, fiecare având rolul său bine determinat în Mer-Ka-Ba umanităţii.

Ele au fost reprogramate pentru a acorda asistenţa şi oferi soluţiile impuse de această radicală transformare planetară.

Mulţi dintre voi sunteţi implicaţi activ în desfăşurarea acestui minunat şi grandios proces de profunde transformări, deşi puţini sunteţi conştienţi de acest fapt.

Dragii mei, Legea din UNU se întoarce şi, de această dată, cristalele nu vor mai fi utilizate abuziv.

Sursa : www.Earth-Keeper.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu