Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 iunie 2010

INFUZIA LUMINII DE DIAMANT.


De la Arhan.Metatron

(11 June 2010, Simon NightStarr)

Eu sunt Metatron, Arhanghelul.

Sarcina mea este de a vă oferi instrumentele şi informaţiile pentru ascensiunea voastră, crescându-vă capacitatea de sinteză şi integrare în procesul vostru de trezire. Îngerii dispun de modalităţi infinite de a vă ajuta să vă acceleraţi trezirea. Una dintre aceste modalităţi este şi cea numită "Infuzarea Luminii de Diamant’’. Cunoaşteţi, din ceea ce aţi învăţat la fizică, ce este un proces de fuziune. In metafizică ne referim la fuziunea fiinţei voastre (sufletul) cu Sinele vostru Inalt, sau cu alte aspecte divine.

Să începem prin a vorbi despre cei 3 I : Intenţie, Infuzie şi Integrare, aspecte care lucrează acum pentru voi, în această ordine. Intenţia (dorinţa) de a utiliza Lumina de Diamant activează şi permite modelarea structurii voastre ADN, făcând-o capabilă să recepţioneze această lumină.

Astfel modelat, ADN-ul face posibilă absorbţia în spectrul vostru auric a energiei Luminii de Diamant. Filtrele de acceptare a spectrului luminos corespunzător potenţează apariţia în conştiinţa voastră a unui sentiment de plinătate, comuniune, integritate, pe care nu l-aţi mai încercat până acum.

Captarea acestei energii diamantine nu crează un zid de protecţie, o separare, ci, dimpotrivă, determină ego-ul vostru să accepte această formă specială de energie ca pe o cărămidă care înalţă edificiul conştiinţei.

La o privire superficială, INTENŢIA nu pare a fi un element prea important şi suficient, în declanşarea acţiunii de asimilare; în realitate, ea este ‘’bagheta magică‘’a procesului şi se manifestă cel mai bine când este lansată cu recunoaşterea fermă şi deplină a Voinţei Divine Creatoare.

Egoul vostru, reticent la asemenea intenţie, găseşte nenumărate moduri de a se opune acestui proces, încercând, bunăoară, să perturbe bucuria asimilării acestei energii, făcându-vă să credeţi că totul nu este decât o copilărie. Alteori, egoul vă serveşte o stare de insecuritate sau confuzie şi nehotărâre. Antidotul la asemenea încercări trebuie să fie hotărârea şi determinarea de a continua.

Cei care, într-un fel sau altul, ajung să cunoască această comunicare, sunt pregătiţi pentru a primi şi asimila Lumina de Diamant.

Dar, ce este, în definitiv, Lumina de Diamant? Este, strălucirea propriei voastre divinităţi, sufletul vostru propriu. De ce credeţi voi ca diamantele sunt ţinute la mare preţ în lumea voastră ? Pentru că, în adâncul sufletului vostru, cunoaşteţi că această vibraţie luminoasă vă aparţine. In structura ADN-ului vostru se regăseşte această urmă energetică. Strălucirea pură a diamantului, claritatea sa, vă amintesc, fie şi doar la nivelul inconştientului vostru, că frecvenţa de vibraţie a acestui cristal se regăseşte şi în fiinţa voastră.

Vă rugăm, acum, să vă luaţi un moment de linişte şi introspecţie, si să vă trimiteţi imaginaţia în tărâmurile amintirilor sufletului vostru. Imaginaţi-vă cum inspiraţi Lumina Divina de Diamant şi lăsaţi-o să circule liber în fiinţa voastră. Procesul este unul de revenire la propria-ţi fiinţă. Lumina aceasta va şti unde şi cât de profund va trebui să rearanjeze ceea ce conţine sufletul vostru.

Aspecte ale finţei voastre totale sunt răspândite în multe locuri ale creaţiei. Ele tânjesc după reunificare, pentru regăsirea în UNIME. În fapt, nu există nicio separare, totul este o diversitate multidimensională care se regăseşte sub infinite aspecte în UNUL. În această perioadă, a multiplelor transformări, dorinţa revenirii ACASA, a regăsirii, este puternică în cei care s-au trezit, sau sunt pe cale dea a o face, iar Lumina de Diamant ajută procesului de reamintire.

Vă voi da acum unele imagini pentru a vă ajuta în absorbirea Lumina de Diamant. (Voi puteţi veni cu inventivitatea şi imaginaţia proprie).

1. Găsiţi-vă un loc liniştit, în care să nu fiţi perturbaţi,

2. Imaginaţi-vă că sunteţi un Suflet de Cristal. Aceasta revine la a vedea cu cel de al treilea ochi (a vă imagina, deci) un flux de radiaţii emanând dintr-un diamant, radiaţii care vibrează cu frecvenţa de 144 Hz/sec.

3. Simţiţi că aceste oscilaţii vă penetrează fiinţa şi vă provoacă o stare de intensă bucurie. Respiraţi!

4. Percepeţi un spectru de culori în care regăsiţi culorile pe care le cunoaşteţi din lumea voastră, dar şi alte culori necunoscute. Toate aceste culori ţâşnesc din acel Diamant şi vă cuprind întreaga fiinţă.

5. Acum sunteţi un diamant strălucitor care răspândeşte minunate raze cu multiple culori.

6. Trăiţi această minunată stare de fericire şi iubire.

Amintiţi-vă, dragii mei, de cele trei etape ale procesului de asimilare a Luminii de Diamant.

Voi sunteţi, în totalitate, aspecte ale manifestării divine.

EU SUNT Arhanghelul Metatron.

SURSA: Simonnightstarr@aol.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu