Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 mai 2010

O NOUĂ ROTAŢIE A PĂMÂNTULUI



De la GRUPUL ESPAVO

(18 April.2010, prin Steve Rother)

De la Steve:
Grupul a vorbit despre cutremurele recente şi modul în care s-a modificat axa de rotaţie a Pământului, care a determinat modificarea timpului şi atracţia gravitaţională. Cei din Grup ne-au comunicat mai multe elemente interesante, care au dat noi teme de studiu oamenilor noştri de ştiinţă. Vor fi necesari ani de cercetare pentru a înţelege impactul pe care l-au avut aceste evenimente asupra planetei. Grupul s-a referit la ceea ce a fost în istoria omenirii comparativ cu efectele asupra economei statelor pământene afectate de criza mondială, cu deosebire asupra SUA. La un moment dat au avertizat liderii planetei Pământ asupra a ceea ce urmeză.
Au comparat acest val de energie, cu un vânt puternic care răscoleşte şi reaşază tot ceea ce întîlneşte în calea lui. Au vorbit, deasemenea, despre energia sexuala care pătrunde acum pe planetă şi despre care au mai facut referire şi cu trei ani în urmă. Ştirile şi incidentele cu conotaţii de sexualitate care apar în mass-media au legătură cu natura enegiilor cosmice recepţionate acum pe planetă.

Au afirmat, deasemenea, că economiile statelor lumii vor cunoaste o nouă lovitură, imediat după ce SUA se vor confrunta cu o dificultate majoră in economie. La un moment dat, Grupul s-a adresat direct liderilor politici avertizându-i asupra efectelor severe asupra planetei, dacă se va continua încercarea de rezolvare a dificultăţilor prin metodele vechilor energii.A venit timpul când trebuie să se renunţe la bipolaritate. Vă îmbrăţişez! Să aveţi o lună plină de bucurii si rezultate dorite! Steve.

Grupul:

Salutări de Acasă !
Prin această comunicare dorim să vă explicăm ce se întâmplă acum pe planeta Pământ. În primul rând, vă vom spune, dragii noştri, care este rezultatul derulării programului de până acum. Prioritar, vom menţiona că s-a modificat potenţialitatea energetică de care dispune umanitatea, în sensul că nu mai există o limitare a posibilităţilor de atingere a unor obiective dorite, aşa cum a existat până acum. Această extindere crează oportunităţi de a ridica nivelul realizării dorinţelor la care omenirea a visat mereu, dar care erau imposibil de atins din cauza acelei limitări de potenţialitate, la nivel superior. Printre oportunităţile oferite este şi aceea prin care voi puteţi să vă adunaţi şi să vă reuniţi cu toate aspectele fiinţei voastre multiple aflate în diverse locaţii în univers.

Cele mai multe dintre schimbările care au avut loc deja au pus în mişcare unele procese care vor afecta civilizaţia umană in urmatorii 100-200 de ani. Pentru o mai bună înţelegere, vom reveni la cutremurul care s-a produs destul de recent în Chile. Acest cutremur, nu numai că a schimbat mult aspectul zonei respective, dar a produs şi unele modificări profunde, de lungă durată, sau definitive, în ceea ce priveşte definirea (caracteristicile) planetei Pământ.

1. Una dintre aceste schimbări se referă la modificarea timpului planetei, ceea ce va impune o corectare a ceasului atomic.

2. Viteza de rotaţie a Pământului interior este în creştere. Pentru mulţi, nu este o noutate că miezul planetei este din metal (mai precis, fier). Următorul nivel (mergând spre suprafaţă) este constituit din metal topit. Existenţa acestuia a permis ca miezul Pământului să poată avea o viteză de rotaţie diferită faţă de partea de dincolo de zona lichidă, mai precis, o viteză unghiulară mai mare. Miezul solid al planetei a avut dintotdeauna o viteză de rotaţie mai mare decat partea superioară. După cutremurul din Chile, viteza de rotaţie a miezului Pământului a mai crescut încă. (Notă C.M.: accelerarea miscarii de rotaţie a miezului planetei, care determină o mai mare viteză de rotaţie a întregii planete, stabilizează orbita planetară şi reduce deviaţia unghiulară faţă de axa de rotaţie). Deocamdată, oamenii voştri de stiinţă nu agrează explicaţia; viitorul va demonstra însă că acesta este adevărul.

3. O altă modificare priveşte dimensiunile zonei de metal topit, care a crescut, ceea ce a făcut ca, prin anumite goluri (buzunare) existente în corpul planetei, magma topită să iasă la suprafaţă (prin erupţii vulcanice). Aceasta este ceea ce voi aţi început să vedeţi în erupţiile din zona Cercului de Foc. Si aceasta nu este totul, ceea ce va urma va fi mai grandios. Veţi vedea activităţi vulcanice în mijlocul Oceanului Pacific, precum şi în Oceanul Atlantic, dar acestea din urmă vor fi de mai mică amploare. Despre acestea noi v-am atenţionat cu mult înainte.

Tiparele noului uman.
Inţelegeţi, dragii noştri, că voi vă aflaţi cam în situaţia în care s-au aflat dinozaurii când au dispărut de pe faţa planetei, dar aceasta nu se va întâmpla şi cu omul.
Două lucrui se intâmplă:

1. Pământul se schimbă în aşa fel încât să poată trece la o vibraţie mai înaltă. Nu doar el, dar şi anumalele şi oamenii de pe el.

2. În al doilea rând, are loc re-calibrarea voastră, a propriilor voastre corpuri fizice, pentru a putea să primiţi mai multă lumină şi să vă contopiţi sufletul cu Sinele vostru Înalt. Până acum, doar o foarte mică parte a Sinelui vostru Înalt a locuit în corp, pe durata temporară pe care o numiţi viaţă. Literalmente, doar 11 aspecte ale Sinelui vostru Inalt a locuit în trupul fizic, marea majoritate (89%) se află localizată în alte puncte ale Universului. Această situaţie este pe cale de a se schimba radical. Corpul uman va fi capabil să acumuleze mai multă lumină, recuperându-şi aspectele care, momentan, se află răspândite în diferite locaţii ale Universului. Această recuperare se va produce fără a fi nevoie să vă părăsiţi corpul fizic (Notă C.M.: afirmaţia este valabilă doar pentru fiinţele umane al căror program de viaţă se prelungeşte dincolo de perioada de tranziţie, care se ştie că se va încheia în 2012). Trecerea la o dimensiune superioară a unei fiinţe, fără a-şi părăsi corpul fizic, este un eveniment care stârneşte o mare curiozitate în lumile universului, aceasta explicând de ce sunteţi atât de interesanţi şi de observaţi. Aceasta nu s-a mai întâmplat niciodata în trecut în întregul univers.

Stie cineva, cu adevărat, cât este ceasul?

Dorim să vă atenţionăm că timpul s-a schimbat pe Pământ. Asta va determina şi o schimbare în relaţia voastră cu timpul. Mai interesant va fi faptul că voi veţi avea controlul asupra modului cum se modifică timpul. Timpul are o tendinţă naturală de a se scurta. Este în natura umanităţii, deoarece totul este relativ.

Pentru un copil de o zi, o zi reprezintă viaţa sa în proporţie de 100%. După ce împlineşte un an, o zi reprezintă doar a 365 - a parte din viaţa pe care a trăit-o. Cu cât înaintezi în vârstă cu atât timpul se micşorează. Pentru un om de 80 de ani, o zi nu înseamnă aproape nimic, în timp ce pentru o efemeridă, acelaşi interval de timp inseamnă o viaţă. După cutremurul din Chile, ceasurile atomice pot măsura modificarea timpului. O consecinţă a acestui cutemur, a fost că axa Pământului s-a modificat, efect care preocupă societatea voastră stiinţifică. Diferenţa a putut fi observată prin faptul că momentul apariţiei la orizont a soarelui s-a modificat.

Am afirmat că zona în care se află magma planetei s-a extins. Procesul a început cu cca 60 de ani în urmă. Pământul, in sine, nu este atât de solid pe cât aţi crezut voi. Cutremurele din Chile şi din zona Cercului de Foc, inclusiv cel din Haiti, au cauzat o schimbare a planetei, nu numai în ce priveşte axa de rotaţie. Sferoidul s-a alungit un pic iar la mijloc a devenit mai suplu. Această constatare atestă faptul că planeta se roteşte mai repede, în jurul propriei axe. Ceasurile atomice nu vor mai funcţiona o perioada deoarece au nevoie de reajustări.

Atitudinea voastră faţă de aceste modificări trebuie să fie una de acceptare, căci ele vizează însănătoşirea planetei.

O libraţie diferită.
Ondulaţiile care apar în mişcarea planetei în jurul propriei axe s-au modificat şi aceasta ar putea produce multă teamă pe planetă. Vouă vă revine sarcină de a lămuri pe cei care se tem, din necunoaştere, că aceasta este o fază normală prin care trece un corp ceresc când se află într-o situaţie tranzitorie. Până la stabilizare, schimbarea axei de rotaţie implică o anume mişcare ezitantă a planetei. Faţă de această constatare, reacţia oamenilor poate fi diferită : de la panică la un sentiment înalţător de bucurie şi acceptare. Pot exista, de asemenea, mici stări fizice şi psihice de disconfort, apatie sau descurajare, care să vă alerteze. Trataţi-le pe toate ca pe ceva pozitiv şi încurajator.

Călătorind pe val
Există locuri pe planetă unde vă puteţi cunoaşte pe voi înşivă, adică un mediu favorabil introspecţiei. Pâna acum această cunoaştere se putea afla doar utilizând astronomia şi astrologia, care vă ajută să aflaţi cele mai favorabile perioade pentru începerea unei afaceri sau a unui nou proiect. Pentru aceasta trebuie să cunoaşteţi deplasarea in jurul soarelui a planetelor, alinierea lor şi cum relaţionează între ele. Acum, în plus de aceasta, există oportunitatea de a vă conecta la Sinele vostru Inalt care să vă ajute să aflaţi răspunsurile la întrebările care vă frământă.

Voi sunteţi cei care au ascuns, pentru viitorime, secretele din Lemuria si Atlantis, în speranţa că umanitatea va reveni vreodată într-o etapă în care să poată utiliza aceste secrete. Iată-vă! Aţi revenit! Sunteţi aici! Reactualizarea şi punerea în operă a acelor secrete necesită un curaj extraordinar pentru a putea pune în mişcare acele energii. Fiecare dintre voi a re-venit cu o cunoaştere specifică pentru care a vrut să fie aici, în acest moment exact al Marii Schimbări. Este momentul schimbării lucrurilor pe această planetă, pentru care aţi aşteptat timp de secole. Vă aflaţi în poziţia în care puteţi să vă lansaţi în joc. Fiecare dintre voi a venit pentru a face ceva anume, iar momentul este particularizat fiecăruia.

Economia Pământului.
Dorim să vă vorbim despre economia planetei Pământ. Aveţi mai multe sisteme şi locuri care au permis să se producă schimbul de energie şi de bani. Aveţi un sistem numit Piaţa de Valori faţă de care noi suntem fascinaţi. Noi nu ne-am fi gândit la această soluţie. A fost nevoie de oameni pentru a inventa tot acest proces. Aţi trecut prin unul din aceste valuri, care a afectat intreaga planeta, dar există mai multe asemenea valuri care se anunţă în viitor. Noi nu vă putem spune când se vor produce, pentru că voi sunteţi cei care hotărâţi momentul. Vă putem însă spune că aceste viitoare valuri energetice în economie nu vor fi neapărat încărcate cu energie negativă. Pot fi evenimente cu impact pozitiv. Afirmăm că schimbarea este iminentă în acest domeniu.

Ceea ce s-a întâmplat cu valul energetic din economie se poate compara cu un mecanism care a dezumflat un balon umplut cu aer (readucându-vă "cu picioarele pe pământ"). Redresarea economică se va putea face acum pe baze sănătoase. Veţi continua, însă, să vă confruntaţi cu dificultăţi în economie până când veţi înţelege că trebuie să faceţi schimbări fundamentale în modul de a face afaceri pe planetă.

Vom aborda şi un subiect faţă de care Păstrătorului îi place să rămână, deocamdată, în espectativă. Ne referim la politică. Vedeţi, un lucru foarte interesant se întâmplă. Se poate observa în întreaga lume, dar îl puteţi vedea în Statele Unite foarte clar. Aceasta este consecinţa dualităţii, care, mai nou, trece la trialitate.

Criza economică a arătat clar cât de legate sunt între ele economiile statelor lumii. Morala apare imediat, în sensul că omenirea trebuie să renunţe la ideea războiului mondial. Mulţi oficiali de rang înalt doresc încă declanşarea unui nou război de proporţii planetare. Unor asemene planuri li se opun rapidele schimbări care au loc în lume. Aceste schimbări de mentalitate se produc şi în fiecare dintre constiinţele umanităţii. Transformările benefice sunt mult ajutate de contextul economic actual. Vechile principii precum : "Cum să mă îmbogăţesc mai repede şi mai uşor ? Cum să-mi înving adversarul în afaceri ? Cum să plătesc mai puţin pentru a câştiga mai mult ? " se vor transforma în: "Cum putem face bani împreună ? Cum să ne sprijinim reciproc pentru a ne fi bine amândorura ? " Aceasta va fi lecţia lemuriană.

Sufletul afacerilor în Noua Energie
Colectivităţile economice, indiferent din câte persoane sunt formate, îşi creaza un fel de suflet colectiv, care înglobează sufletul fiecărui membru constitutiv. Energia colectivităţii activând pentru un singur scop (funcţionarea prosperă a societăţii economice respective), crează un nucleu energetic reprezentiv pentru acea companie. Companiile care au funcţionat pe baza vechilor energii, în care a dominat dorinţa de câştig şi inechitatea, sunt golite acum de ceea ce s-ar putea numi suflet. Nu se mai află nici un suflet acolo. În viitor, se va ajunge la o anume fază de dezvoltare în care, la un moment dat, pentru autorizare, va fi nevoie să se ţină cont de spiritul colectivului acelei societăţi, în care vor juca un rol important, corectitudinea, omenia, compasiunea şi spiritul de sacrificiu în favoarea celorlalţi.

Particularităţi şi asemănări.
Perioada aceasta de tranziţie este propice pentru a face o mulţime de modificări care să vă ajute să depăşiţi momentele de teamă şi de provocare. Exemplificând cu alegerea preşedintelui SUA, se poate spune că naţiunea a dat dovadă de curaj aducând pentru prima oară un peşedinte de culoare. Determinarea de a-l alege pe Obama nu a fost de la începutul campanie ci pe parcurs. Nu foarte de mult, o asemenea alegere ar fi fost imposibilă, chiar de neconceput, în mentalitatea americană. Situaţia actuală din America va impune încă o dată o măsură radicală, în ceea ce priveste relaţiile sociale şi economice. Este nevoie să vă întoarceţi la punctul în care nimeni nu mai poate fi acuzat de relele care au dominat societatea, la punctul în care nimeni nu este vinovat şi nimeni nu are dreptate. Este timpul să consideraţi că vecinul voastru nu mai este atât de diferit faţă de voi. O asemenea atitudine va face să apară mari schimbări pe întreaga planetă. Mulţi dintre voi vor obiecta că, dat fiind faptul că nu ocupă o poziţie proeminentă în societate, în compania unde lucrează etc., nu pot avea o mare influenţă în schimbarea lucrurilor, a mentalităţilor. Cu toate acestea, fiecare are propriul său punct de vedere, propria sa soluţie în rezolvarea unei anume probleme, propriul său rol de jucat. Timiditatea sau teama de a-ţi prezenta cu convingere punctul de vedere oferă condiţiile ideale pentru răspândirea neîncrederii în propriile forţe şi capacităţi şi acceptarea dominaţiei altora.

Destul! Puteţi vedea singuri ce se întâmplă în jurul vostru şi pe întreaga planetă. Aveţi încredere în ceea ce vă spune inima şi sufletul vostru, şi nu mai acceptaţi soluţiile date de alţii pentru a vă decide soarta.

Nu vă mai lasaţi dominaţi de frică! Este prea mare luxul de a lăsa pe alţii să decidă în locul vostru, pentru problemele care vă privesc, care vă ating viaţa. Faceţi ceea ce vă indeamnă inima căci ea vă dezvăluie scopul pentru care v-aţi decis să fiţi aici, în această nerepetabilă etapă.

Nu este treaba noastră să indicăm fiecăruia dintre voi cum ar trebui să acţioneze şi ce ar trebui să decidă. Treaba la care ne-am angajat este să vă ajutăm să vă treziţi şi să faceţi ceea ce aţi ales. Treaba noastră este să vă impulsionăm să vă aduceţi aminte pentru care motiv sunteţi aici şi acum.

In opera pe care o făuriţi, ajutaţi-vă unul pe altul, pentru ca înaintarea să vă fie mai uşoară.

Cu iubire, Grupul Espavo.

Sursa: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu