Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 aprilie 2010

MESAJ SPECIAL DE LA SANAT KUMARA SI LADY VENUS




(17 April 2010, prin Marlene Swetlishoff)

Iubitilor,
Venim de departe în această zi să vă spunem la ce să vă aşteptaţi în următoarele zile, săptămâni şi luni. Mult s-a cerut de la cei care primesc Lumina lui Dumnezeu. Ştiu că mare parte din aceste sarcini au fost duse la bun sfârşit. Pentru a putea continua cu şi mai mare eficienţă, în viitor, vi se va da şi mai multă putere.
Corpul vostru va contina să se purifice şi veţi constata că în zilele următoare veţi transpira mai mult. Gradul vostru de înţelegere va creşte iar calea pe care va trebui să înaintaţi vă va fi din ce în ce mai clară. V-aţi pregătit pentru a avea un rol foarte important, în această perioadă de transformări accelerate. O bună parte din pregătirea voastră a avut loc în tărâmurile superioare, în timp ce corpul vostru fizic dormea. Cei care încă nu aţi intrat în şcenă, vă rog să aveţi încredere că acest lucru se va întâmpla la momentul necesar.
Principalul vostru rol rămâne ancorarea energiilor cosmice în miezul cristalin al Mamei Pământ. Această muncă este foarte preţioasă şi ea vă ajută în evoluţie atât pe voi cât şi planeta. În practica ancorării energiilor cosmice, cei mai mulţi dintre voi a-ţi devenit adevăraţi experţi. Întregul Univers aplaudă eforturile voastre şi incursiunile pe care le-aţi facut în planurile superioare, ştiut fiind că voi contribuiţi esenţial la aducerea Raiului pe Pământ. Deşi, marea voastră majoritate nu realizează contribuţia pe care o aduce-ţi la edificarea noii lumi, noi vedem clar aceste progrese şi realizări.
În următoarele zile, noi vom întreba pe unii dintre voi dacă sunt de acord să-şi dedice o parte din viaţa zilnică invocării şi hotărârii de a ancora Lumina Cosmică pe planetă. Iată un model de invocaţie (pe care-l puteţi găsi la adresa http://www.therainbowscribe.com/greatcosmiclight.htm, în limba engleză, notă C.M.).

INVOCAŢIE CĂTRE MAREA LUMINĂ COSMICĂ

Iubită şi Glorioasă Prezenţă EU SUNT, Lumină a sufletului meu, te invoc să permiţi Glorioasei şi plinei de Iubire Iluminări Cosmice să purifice Întregul Pământ, folosind toate Sursele Cosmice de Lumină disponibile, cum ar fi Lumina miilor de Sori, care să pătrundă în atmofera Pământului pentru a impregna întreaga creaţie planetară, care formează toate regnurile existente pe planetă. Te implor ca întreaga negativitate, iluziile şi karma să fie transmutate cu ajutorul Marii Lumini Cosmice a lui Dumnezeu. Permite să înceapă Marea Epocă de Aur, a iluminării, iubirii, păcii, fraternităţii şi prosperităţii pe planeta noastră dragă, sub acţiunea Marii Lumini Cosmice. Prin autoritatea iubitei mele Prezenţe EU SUNT, a iubitei Prezenţe EU SUNT a colectivităţii umane, a tuturor Regatelor Pământului, a Luminii Mamei/Tatălui, prin autoritatea deplină a Spiritului Marii Frăţii Albe,

EU DECID:


Ca fiu/fiică al/a lui Dumnezeu, EU SUNT autoritatea pe Pământ, şi chem acum ca Lumina a o mie de Sori să fie trimisă pe Pământ, pentru transformarea imediată a acestuia in Stea Strălucitoare (Stea Pitică Albă, notă C.M.), care reprezintă destinul acestei planete, împreună cu acea parte a omenirii care caută Libertatea în tărâmurile divine ale Luminii si Perfecţiunii Veşnice. Cer ca Lumina necesară să instaureze Impărăţia lui Dumnezeu pe Pământ, astfel încât Raiul să fie creat în totalitate pe această planetă, în concordanţă cu Planul Divin Original al Creatorului. Aşa să fie !

Cel care emite această invocaţie cu toată dăruirea şi hotărârea, va fi recunoscut în calitate de co-creator, impreună cu Tatăl ceresc, pentru a aduce în manifestare toate aspectele lumii noi. Repetarea de cel puţin şapte ori a acestei decizii, va stabiliza ferm intenţia voastră pentru realizarea dorinţei exprimate in ziua respectivă.

Menţionăm că nu este necesar a mai face ceva în plus faţă de cele de mai sus, pentru a vă materilaiza dorinţele. Enunţaţi decretul cu maximă convingere şi decizie, şi aşteptaţi ca Universul să vă concretizeze cererea.
Ştiu, de asemenea, că nici unul dintre cei care nutresc o dragoste fierbinte pentru Creator nu va fi lăsat în urmă. Este o eroare să credeţi că numai câţiva vor fi selectaţi pentru a accede în planurile superioare, mai aproape de Creator şi că, marea majoritate va fi condusă, printr-o încarnare viitoare, pe o altă planetă inferioară ca densitate. Nu acesta este planul Creatorului. Toţi aveţi posibilitatea de a vă muta în dimensiuni superioare. Numai de voinţa şi hotărârea voastră depinde.
Privindu-vă, ne minunăm de tenacitatea de care daţi dovadă, de rezistenţa pe care o arătaţi în derularea programului de creştere şi trecere la o nouă dimensiune. Doresc să vă spun că aceia care ajung, într-un fel sau altul, să cunoască conţinutul acestui mesaj, au dreptul să considere că fac parte din marele grup al celor care sunt pe cale. Munca pe care o depuneţi este foarte importantă nu numai pentru creşterea voastă spirituală ci si pentru colectivitatea din care faceţi parte, precum şi pentru inalţarea Pământului.
Amintiţi-vă în fiecare zi că voi sunteţi lumină. Radiaţi această lumină către cei din jurul vostru, căci prin aceasta îi ajutaţi şi pe ei să crească în spirit.
Noi, Sanat Kumara şi Lady Venus, vă ţinem în inimile noastre şi vă împuternicim cu flacăra propriei noastre iubiri. Acceptaţi acest cadou din partea noastră şi aveţi toată încrederea că ceea ce faceţi în fiecare zi este o muncă de co-creator, în deplin acord cu Planul Divin al Creatorului.
Sursa: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu