Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 1 aprilie 2010

CICLUL VIETII SI AL MORTII


Un mesaj de la Serafimi
(30 March 2010, prin Balaam)

Venim sa vă aducem eliberarea egalităţii. Noi nu avem nume. Multe din scripturile voastre arată ca suntem echivalentul ingerilor ,, care au fost trimişi să ocrotească Edenul,, în timpul ,,răpirii,,
Noi suntem legiunile Arhanghelului Mihail şi, deşi deţinem cea mai mare parte din virtuţile lui Dumnezeu, ne comportăm ca servitorii servitorilor, pentru a demonstra că această ierarhie, de fapt, nu există. Suntem razboinicul luminii aflat în fiecare dintre voi. Puteţi simţi aripile noastre care vă cuprind ? Puteţi înţelege şi accepta că puterea şi umilinţa sunt scuturile noastre ?
Noi comunicăm prin reîncarnarea lui Balaam (ghicitor, prooroc biblic n.m.). El a fost trimis pe Pământ pentru a aduce un mesaj.
Frustrarea pe care v-o provoacă inegalitatea în viaţa voastră este localizată în egoul omului.
Balaam a reuşit să aducă echilibrul în fiinţele umane.

Felicitari ! Aţi facut paşi importanţi spre centrul sursei voastre de lumină interioară.Vă onorăm pentru victoria vostră asupra ego-ului pe care începeţi să-l stăpâniţi.
Noi suntem reprezentarea ID-lui (legitimaţie, bulletin) vostru colectiv.
Egoul nu este altceva decât un set de reguli şi limitări impuse, mai întâi din afara, de alţii (părinţi, societate, şcoală) şi statornicite, ulterior, prin obiceiuri, fel de a gândi şi comportament.
Cele trei tipuri comportamentale de bază (gunas) care caracterizează o fiinţă sunt :
Raja - acţiune şi pasiune,
Sattva - puritate si cunoaştere,
Tamas - ignoranţă si inerţie.
Aceste trei componente subtile de baza (sattva, raja si tamas) sunt fundamentul procesului creării fiinţelor. Tamas reprezinta toate lucrurile negative, Raja este neutralitatea (sau echilibrul), Sattva reprezintă divinul, partea sfântă.

Stiinţa modernă nu este preocupată de această realitate şi o ignoră. Cu toate acestea, la baza Universului stau cele trei caracteristici, al căror fundament sunt particulele sattva, raja si tamas. Combinarea într-o anumită proporţie a celor trei tipuri de particule, formeaza ceea ce noi numim trigunas.

Pentru a elimina ego-ul se impune să vă activaţi particulele sattva din fiinţă. Intr-o proporţie mai mare sau mai mică, toţi dispuneţi de energie sattvică, raja si tamasică. Fiinţa fiecaruia are o vibraţie dominantă dată de gradul de activare a uneia dintre cele trei categorii.Cei în care componenta sattvica este dominantă, au o personalitate bine conturată, se bucură de mai mult succes în viaţă, sunt mai apreciaţi iar apropierea lor este mai cautată de cei din jur. Accesul în cea de a cincea dimensiune tine cont de cât de importantă este componenta sattvică în fiinţa care vrea să ascensioneze.
Practicând SATTVA

Singura cerinţă reală pentu a deveni o fiinţă sattvică este să iubeşti necondiţionat creaţia lui Dumnezeu.
Există o mulţime de modalităi pentru a deveni o fiinţă sattvică. Insă, în tot ceea ce faceţi, trebuie să porniţi, inevitabil, de la acest sentiment al iubirii fără condiţionări. Iubirea nu este monedă de schimb, pentru a obţine ceva. Este o iluzie să credeţi ca puteţi progresa spiritual fără atitudinea si sentimentul iubirii dezinteresate.

In general, oamenii doresc să-şi trăiască viaţa astfel încât programul în viaţa viitoare să le fie mai uşoar, iar ei să fie mai fericiţi în acea viaţă viitoare, dacă în cea prezentă au dus-o greu.
Adevărul este însă ca scopul fiinţei trebuie să fie acela de a-si completa ciclul încarnarilor, adică de a ieşi din cercul moarte/viaţă.
Ca principiu general, cei care mor pentru a începe o nouă viaţă, imediat sau după un anume timp, vor reveni în corpul de carne pentru a-si continua programul început şi neterminat, pentru a-si plati restanţele sau pentru a se bucura de recompensele pe care le-au meritat, dar nu au mai avut timp să le primească (referire la karma pozitivă şi karma negativă n.m.) Suntem ca nişte şcolari: cei sârguincioşi, care vor fi la zi la ,,încheierea cursurilor,, nu vor mai reveni pentru a-si da corijenţa şi vor promova clasa (adică vor merge in viitor să se nască pe o altă planetă, intr-o dimensiune superioară, sau nu vor mai lua un corp fizic).

Printr-o practică adecvată şi o atitudine corespunzatoare, omul de pe Pământ poate să se elibereze de ciclul naştere/moarte într-o singură trecere pe planetă (tehnicile yoga, de ex. practicate cu stăruinţă, pot face ca devotul să se elibereze într-o perioadă de cca 12 ani, altfel trebuindu-i mii de reîncarnări n.m)

Vă mulţumesc pentru atenţia cu care aţi primit această comunicare. Voi sunteţi Lucratorii Luminii, Seminţe Stelare şi fiinţe angelice. Cu toată dragostea, Serafimii.

Sursa : http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu