Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 1 aprilie 2010

Celestia din Telos



(24 February 2010, prin Marie Mohler)

Dragii mei,
Vă vorbeşte Celestia din Telos. Inima voastră, inima Telosului şi inima Cosmică sunt acum deschise, înflorite şi se desfac astazi ca o singură unitate, răspândind valuri de iubire şi harul divin.
Cei care sunt mai receptivi simt în profunzime îmbrăţişarea acestui har divin şi se armonizează cu el. Paleta vibraţiilor resimţite de voi este diferită de la om la om, în funcţie de nivelul de conştiinţă al fiecăruia.
Insă, oricine este capabil să experimenteze, poate la niveluri diferite de trăiri, aceste puseuri energetice care vi se trimit prin razele iubirii. Tot ceea ce vi se trimite este Graţie Divină. Oriunde v-aţi afla, esenţa harului creativ vă va atinge. El ajunge la voi prin actul gândirii, prin acţiune sau prin comunicare.
Când noi ne opunem volitiv acceptării harului divin, rămânem un releu blocat, incapabil să recepţioneze si să retransmită semnalele energetice cu conţinut informaţional, emanate de la Sursă.
In această situaţie de blocare, nu vom putea decripta conţinutul informaţiei, nu vom percepe dragostea, bunătatea si perfecţiunea din jurul nostru.
Evenimentele care se schimbă cu repeziciune acum pe Pământ sunt consecinţe ale manifestării harului divin, chiar dacă, adesea, ele produc unele sincope, la nivel fizic si emoţional. Schimbarile sunt resimţite diferit de către fiinţele umane: unii le depăşesc cu uşurinţă, alţii cu dificultate, totul depinzând de nivelul vibraţiei fiecaruia.
Nu va trece însă prea mult timp până când majoritatea sistemelor umane vor ieşi din blocaj. Atunci, lumina şi harul divin vor fi receptate si percepute ca minunate daruri trimise de Creator, creaţiilor sale mult iubite.
Lumina favorizează vederea, iar aceasta ajută la stabilirea comuniunii sufleteşti.
Inimile noastre adună harul divin difuzat de la Sursă în cantităţi limitate doar de capacitatea noastră de a-l prelua. In toată creaţia, energia iubirii abundă şi aşteaptă să fie preluată de ,,consumatori,,
Energia infinitei Surse Divine poate fi drenată către inimile noastre, dacă dorim şi ştim cum să ne deschidem în faţa Divinităţii. Odata captată, energia iubirii pătrunde în întrega noastră fiinţă, în fiecare moleculă a corpului nostru care înfloreşte radiind, la rându-i, iubire.
Cu multă dragoste !
Celestina din Telos. SURSA:http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu