Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 martie 2010

VOI SUNTETI INTELIGENTE COSMICE



De la Arhan.Metatron
(10 Ian.2010, prin Frank Hoogerbeets)

Iubiţi fraţi şi surori de pe Pamant, voi sunteti in centrul unor modificări monumentale, minutios planificate de catre Fratii vostri Cosmici care ajuta la realizarea Planului Creatorului in legatura cu umanitatea voastra. Fără ajutorul lor, acordat nu numai în ultimii ani, dar si de-a lungul istoriei voastre, omenirea nu ar fi putut ajunge la acest punct crucial de tranzitie, care va poate duce la urmatorul nivel de constiinta, in cazul in care doriti acest salt. Intr-adevar, fratii si surorile voastre din interior au fost totdeauna gata sa va ajute sa intelegeti si sa invatati principiile care stau la baza Vietii, din perspectiva pamanteasca. Fara cunoasterea si insusirea acestor legi, voi nu ati putea atinge urmatorul nivel al Inteligentei Cosmice.
Ceea ce dorim sa va transmitem acum este ca, de fapt, voi apartineti Inteligentei Cosmice ; voi nu ati fost niciodata mai putin, chiar daca, uneori, nu ati fost constienti de acest adevar. Prin Inteligenta Cosmica, intelegem bagajul infinit de informatie cosmica, existenta in fiecare particula a creatiei. Chiar si cele mai mici particule, existente in lumea voastra, contin, in nucleul lor, aceste informatii cosmice; fara aceste informatii, viata ar fi imposibila. Nici voi nu ati putea exista. Deoarece toata aceasta Inteligenta este prezenta in fiecare lucru care va inconjoara, voi interactionati cu ea, desi nu constientizati aceasta din cauza unui filtru caracteristic dimensiunii in care va aflati, si care va izoleaza de Constiinta Cosmica.
Ati cautat inafara raspunsuri la intrebari precum: cine sunteti, de ce sunteti aici, pe aceasta planeta speciala, carui scop serveste trecerea voastra prin tot felul de experiente, pozitive si negative ?
În ultimii ani ati devenit mult mai conştienţi de scopul existentei voastre, ca urmare a afluxului de inteligenta cosmica primita pe Pamant. Bombardamentului acesta de informatie, fiecare dintre voi ii raspunde diferit.
Inaltele vibratii purtatoare de informatie va asalteaza, obligandu-va sa va cresteti nivelul de constiinta, pentru a le putea asimila si intelege. Impactul acestor informatii este diferit de la entitate la entitate.
Corpul vostru fizic este compus din miliarde de particule – toate existand ca
răspuns al actiunii Inteligentei Cosmice. Aceste miliarde de particule trebuie organizate fizic si spiritual astfel incat sa se creeze o stare de echilibru, o stare existentiala armonioasa care sa statorniceasca trairi de deplina satisfactie, bucurie, pace si responsabilitate.
Este de inteles ca pentru o dezvoltare armonioasa fizica, psihica si spirituala, este extrem de important locul si atmosfera in care fiinta isi traieste experienta vietii. De aceasta depinde si modul in care entitatea va putea sa ascensioneze, sa-si creasca frecventa de vibratie si sa atinga nivele tot mai inalte de constiinta.
Starea de organizare sau dezorganizare a tururor particulelor care va compun este determinanta in plasarea voastra ca fiinta, in zonele Constiintei Cosmice, ele fiind atrase spre acel sector cu care au afinitati. Altfel spus, o retea fizica si spirituala, constituienta a unei entitati, stabileste legaturi energetice cu acele surse care corespund nivelului de organizare si vibratie cu care are similitudini.
Cei care au un inalt nivel de organizare a proriei structuri nu vor putea fi atinsi de starile atat de haotice si de stresante ale vremii si vremurilor in mijlocul carora exista. Evenimentele dezastroase, cataclismele, starea extrema de stres nu pot clinti din stabilitate un sistem (fiinta) uman complet echilibrat.
Exista o buna ocazie pentru fiintele umane sa se alature efortului pe care Mama Pamant il face in ridicarea frecventei sale de vibratie, care-i va asigura accesul la dimensiuni existentiale superioare. Planeta voastra este inscrisa deja pe un traiect ascendent, indiferent de ceea ce fiecare dintre voi va alege sa faca.
Vi se va respecta totdeauna liberul arbitru, decizia voastra intima, de a va alege calea. Cine doreste si actioneaza in sensul in care o face planeta, va inainta alaturi de ea ; cine este multumit de lumea in care a trait mereu, va fi condus in acea locatie unde se vor regasi toti cei care agreaza planul 3D.
Dorinta si sfatul nostru ar fi sa alegeti experienta bucuriei, iubirii, adevarului si cinstei si abundentei (mai ales spirituale), pentru a va putea ridica constiinta la un nivel care sa va dea dreptul sa accesati dimensiunile superioare.
Perioada acestor catorva ani, care au mai ramas, este extrem de favorabila unor asemenea alegeri care, in lunga existenta umana, nu vi s-au mai oferit.
Dar, ca întotdeauna, alegerea va apartine!
Arhanghelul Metatron SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu