Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 martie 2010

VOCEA ADN-lui NOSTRU



(22 Ian. 2010, prin Carol Matthews)
Sa nu credeti ca viata inseamna stagnare, rigiditate, nemiscare. Toti intelegem ca totul este in transformare; schimbarea este permanenta si mereu dispare ceva in timp ce altceva apare, se naste.
De catva timp schimbarile de pe planeta sunt tot mai evidente si, uneori, mai drastice. Schimbarile actuale pregatesc aparitia altor schimbari. Pentru ca noul sa apara, vechiul trebuie sa dispara, sau macar sa se micsoreze.
Niciodata nu au aparut schimbarile cu atata repeziciune, pe Pamant. Niciodata nu a fost o mai mare evidenta a tendintelor unora de a domina mintile altora. Si, niciodata ca acum, rata celor care se trezesc nu a fost mai mare.
Dupa crearea raselor umane, o multitudine de modificari s-au produs in constiinta omenirii.
Dar, niciodata modificarile nu s-au produs cu viteza cu care au loc in aceasta perioada.
Acum, libertatea de a alege calea, de a face o alta alegere este o oportunitate pe care omenirea n-a mai avut-o niciodata; nici macar pe timpul Atlantidei si Lemuriei. Puteti calatori in lume, puteti sa va afiliati oricarei culturi, puteti modifica orice aspect al vietii voastre. Aceasta libertate provoaca valuri ale schimbarii, impulsuri care tin lucrurile intr-o perpetua miscare. Comunitati izolate de lume, a caror disparitie parea pecetluita, sunt aduse acum in atentie si salvate, prin eforturi comunitare conjugate. Este un model, o atitudine, complet diferita de ceea ce a existat in istiria trecuta a omenirii. Ne referim la acele perioade cand rase si civilizatii umane au disparut fie din cauza cataclismelor naturale, in zone necunoscute de lumea civilizata, dar, mai ales prin politica de cucerire si exterminare practicata de reprezentantii ‘’civilizatori’’.
Amintiti-va ca pe timpul cruciadelor, localitati intregi au fost decimate, culturi intregi au fost distruse pentru a se impune o alta credinta, o anume dominatie, o stare de sclavie celor bastinasi. Nimeni, pe atunci, nu a luat apararea celor decimati si trecuti prin sabie de navalitori. Comparati acele vremuri cu actiunile concertate pentru ajutorarea celor din Haiti, sinistrati ai recentului cataclism. Acest eveniment, si altele similare, arata ca responsabilitatea umanitatii a crescut, ca timpul pentru a interveni s-a scurtat, ca si cum distantele s-ar fi micsorat. Aceste evenimente au fost, si sunt, ocazii de imbogatire a experientei umane de crestere a resonsabilitatii fiecaruia, chiar daca, in sine, experienta a fost una tragica.

Pe masura ce creste spiritul de intr-ajutorare, de asistenta sanitara, pentru salvarea de bunuri si de vieti, va scadea spiritul de razboi, dorinta de cucerire si acaparare a unor bunuri si de inrobire a omului. Toate aceste evenimente modeleaza caractere, amplifica compasiunea si indeparteaza sentimentele de ura si spirit razboinic. In acest mod, viitorul va deveni mai echilibrat, mai prietenos si mai adecvat vietii. Pacea si linistea pot fi asigurate numai intr-un climat de intelegere si acceptare. Razboaiele din lume se produc acolo unde exista energii neechilibrate, care nasc contradictii si probleme greu de mediat. Multe dintre aceste energii sunt tare ale vietilor trecute care-si reclama in aceasta viata atentia si rezolvarea cuvenita.

Viitorul va demonstra ca umanitatea evoluiaza pe calea intelegerii si pacii.
Dragoste si binecuvanari pentru toti !

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Un comentariu:

  1. OK Schimbare de paradigma. sunt em multi care dorim sa trezim Divinitatea din noi, capacitatile latente dar inca nu stim , cum, Iata se modifica ADN-ul ,poate de aceea simt atatea si atitea stari Care vor fi alesii?

    RăspundețiȘtergere