Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 31 martie 2010

SEPARAREA A INCEPUT


De la Emmanuel
(25 March 2010, prin Natalie Sian Glasson)

Iubiţi fraţi şi surori a Pământului, separarea a început.
Gaia a intrat pe a l8-lea segment de transformare; de aici nu se mai poate reveni.
Separarea a început la al treilea nivel dimensional, când domeniile de frecvenţe prezente în planul vostru existential au fost regrupate.
De acum, va trebui să vedem mai multe semne de divizare şi regrupare manifestată in realitatea voastră.
Companiile se vor diviza, prietenile se vor reconsidera reciproc, familiile se vor putea destrăma, grupările constituite cândva pe anumite afinităţi se vor diviza, etc.
In acelaşi timp, veţi fi martorii unor acţiuni diametral opuse : se vor coagula grupuri noi, vă veţi simţi mai aproape decât oricând de alte persoane, alte familii se vor închega, alte prietenii se vor crea. Această schimbare nu este nici pozitivă, nici negativă. Este o SCHIMBARE NECESARA, care are la baza alte afinităţi.
Consideraţi-o ca pe un pas firesc, în procesul ascensiunii de masă.

Afinitaţile si contradicţiile au la bază câmpurile vibratorii care, după cum vă este deja cunoscut, sunt supuse unor importante si profunde schimbări, aceasta explicând de ce ceea ce ni se parea până acum potrivit, acceptabil si pe măsură, devine parcă, dintr-odată anacronic, defazat, inacceptabil.

La nivel de suflet, ştiţi că în acest moment v-aţi decis să vă angajaţi pe acest drum, pe care Conştiinţa Infinită v-a împuternicit să fiţi propriul vostru arhitect. Acest program, odată selectat, a pus în mişcare o puternică energie care curge prin fiinţa voastră şi sistemul voastru planetar, asigurând extinderea gradului de conştientizare.

Când vă ridicaţi frecvenţa de sensibilizare, fiinţa voastră se va plasa în domenii de frecvenţă corespunzător mai ridicate, care se vor regăsi şi în realitatea voastră materială, ajutând si planeta în călătoria ei spre cea de a cincia dimensiune.
Amintiţi-vă că atunci când oferiţi Mamei Gaia sprijinul vostru energetic, creşterea ei vibraţională se va răsfrânge favorabil şi asupra voastră, cercul de într-ajutorare devenind astfel complet, în beneficiul celor două părţi. Pe de altă parte, ascensiunea în frecvenţă a planetei va face ca şi în sistemul solar respectiv, precum şi în Universul nostru, să se producă schimbări benefice.

Ultima dată când a avut loc o schimbare de o asemenea magnitudine, precum cea în care Pământul se află în prezent, s-a întâmplat cu cca 21 miliarde de ani în urmă.

Planul divin de ascensionare în sistem vă cuprinde şi pe voi, fiinţele umane, şi este o eroare să credeţi că în acest program, rolul vostru este insignifiant.

Odată ce aţi înţeles acest lucru, puteţi începe să îi ajutaţi şi pe alţii, în strădania lor de a-şi creşte conştiinţa. Dealfel, creşterea responsabilităţii fiecărei fiinţe umane este în această perioadă crucială pentru istoria si viitorul omenirii.
Fiecare dintre voi are puteri şi abilităţi foarte mari, deşi, în marea lor majoritate, nu sunt constientizate, la nivel de intelect. Ajutaţi-vă pe voi înşivă, ajutaţi-vă între voi şi ajutaţi-vă cu Mama Gaia, pentru ca procesul ascensionării să se deruleze cât mai lin şi cât mai accelerat. La baza acestui măreţ program stă creaţia prin iubire şi compasiune.
Acest lucru necesită o transformare a fiinţei voastre, o schimbare de atitudine conştientă din partea voastră.

La sfârşitul procesului de ascensionare/separare a Pământului se vor deschide două portaluri interdimensionale: unul care va conduce la a cincea dimensiune iar cel de al doilea, la o dimensiune 3D. Fiecare fiinţă umană va intra în unul din cele două portaluri, în funcţie de nivelul său de vibraţie, adică de nivelul de conştiinţă, pe care-l va avea la momentul transferului (începând cu sfârşitul anului 2012 n.m.).

Procesul pregătitor a început, aşa cum binecunoaşteţi, şi se va accelera pe măsură ce vă apropiaţi de 2012.
Mai întâi, va avea loc o regrupare a fiinţelor compatibile vibraţional, astfel că va fi obişnuit ca membrii aceleiaşi familii sa se despartă, pe diferite motive (cum ar fi nepotrivirea de caracter, incompatibilităţi de credinţă, de nivel de cultură, de principii etc).
Dupa separare, fiecare se va orienta către alte persoane cu care va simţi că rezonează, în fiecare zonă apărând grupuri cu multe compatibilităţi, care vor convieţui în armonie, pâna când vor face transferul.

EU SUNT Emmanuel.
Sursa : http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu