Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 13 martie 2010

PROCESUL A INCEPUT!


De la Consiliul Celor 12
(12 March 2010)
Noi suntem Consiliul celor 12. Dorim sa va anuntam ca va aflati in ajunul declansarii imensului proces de transformare al intregii creatii.

Multi dintre voi deja sunt conştienţi de ceea ce se intampla, si au inteles motivul pentru care au venit in aceasta viata pe Pamant. Altii incep sa sesizeze ca ceva important se intampla, fara a sti precis despre ce este voarba. Sunt insa destui si dintre aceia care nu sesizeaza nimic, iar daca cineva incearca sa-i sensibilizeze, trateaza totul ca pe o aberatie nedemna de luat in serios.

Cel mai important, in aceasta perioada de mari prefaceri, este ca voi sa ramaneti atenti, vigilenti, si sa doriti sa luati parte activa la acest proces revolutionar. Modalitatile voastre de integrare in aceste actiuni pot fi extrem de diferite si nu este neaparat necesar sa va impuneti o cale anume; ea se va impune de la sine prin dorinta pe care veti incepe sa o aveti in a actiona intr-un anume domeniu, intr-o anume directie.
Cand asemenea tentinte, imbolduri (pornite din interiorul fiintei voastre) vor aparea, trebuie sa aveti puterea de a decela calea pe care aveti o oportunitate de a intra in joc. Vor exista, desigur, reactii ale egoului personal care, obisnuit cu atitudinea de conservare, teama si neimplicare, se va opune acestei tendinte mobilizatoare.
Important este ca prin maxima atentie la nuante, sa aveti perceptia corecta, dupa care, sa actionati fara, a mai cauta argumente de amanare.

Preaiubitilor! Va spun în mod clar şi cu multă dragoste: Înălţarea Domnului se întâmplă, ACUM. Dragostea este AICI. Adevărul va fi dezvăluit în întregime.

In faza in care s-a ajuns, Procesul Marii Transformari nu mai poate fi incetinit sau oprit. Aliniati-va acestei forte transformatoare, care va va tracta catre dimensiuni superioare.

Pastrati in voi dorinta arzatoare de a intra in fluxul transformarii, al inaltarii, prin IUBIRE si COMPASIUNE, eliberandu-va constiinta de tarele trecutului, de suferinta si frici si acceptati sa va imbaiati in valurile primenitoare ale Noii Energii.
Ramaneti in pace si aveti incredere ca Marele Proces a inceput! ~ OM AH HUM ~

Comunicare receptionata prin canneling de
Global Circles Meditations
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu