Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 februarie 2010

PARTENERIATUL CU DUMNEZEU


PARTENERIATUL CU DUMNEZEU
(Iunie 2009, de John)

Vorbind despre lucrurile spirituale din punct de vedere practic, unii intreaba: " Ce poate face spiritualul in viata mea? Ce ar trebui sa faca? Ce doreste Spiritul?".
Cand meditati, puneti aceaste intrebari si cereti sa vi se raspunda.
Nu va temeti sa cereti gandind ca intrebarea este complexa si ca nu veti primi raspuns. Cateva din planurile celor aflati la aceasta intalnire sunt mult mai grandioase
decat isi imagineaza ei. Este important sa cunoasteti ce ar fi bine si potrivit sa intrebati. Plecati de la ideea ca Marea Pictura o realizeaza Dumnezeu in parteneriat cu voi. Cand stati in fata Spiritului, puteti intreba: " Draga Dumnezeule, ce ai dori tu sa stiu eu?" Apoi, nu va mai preocupati de aceasta intrebare sau de raspunsul la ea. Lasati-o deoparte. Aveti inceredere in sincronicitate. Asa cum v-am spus recent, NOI am dori sa avem un parteneriat cu voi ! Tin de trecut zilele cand gandul cel mai bun era sa considerati ca Dumnezeu este pastorul si voi sunteti oile. Apuse sunt zilele cand voi lasati totul in seama lui Dumnezeu. Tot astfel, apuse sunt zilele cand voi doreati sa va abandonati lui Dumnezeu pentru ca el sa decida asupra vietii voastre. De actualitate ar fi cuvantul ‘’angajament, participare creatoare’’. Nu ar fi minunat sa stiti ca aveti un partener care cunoaste intreaga pictura ? Acesta este Sinele vostru Inalt - aceasta este mâna pe care noi dorim sa v-o intindem. Sinele vostru Inalt este ingerul auriu care locuieste in voi, parte din Dumnezeu. Aceasta este energia cu care noi dorim sa fiti parteneri in viata voastra.
Parteriatul cu Dumnezeu este problema aici. Acesta este atat spiritual cat si practic. Realizand un asemenea parteneriat, nu va veti mai teme ca barca vietii voastre navigheaza intr-o mare a nesigurantei, plina de frica. In meditatiile voastre, vizualizati cum va luati soarta in propriile maini cu siguranta navigatorului incercat. Priviti mainile uriase ale Spiritului (Ingerul vostru auriu, adica Sinele Inalt) care va infasoara si va ghideaza corabia pe directia care va aduce Acasa. Acesta este parteneriatul si el reprezinta noua paradigma a Noii voastre Ere.
John.
Sursa : http://www.clevelandohiousa.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu